Fotonický krystal s anizotropných materiál

A

Alagappan G

Guest
Aký je najlepší spôsob, ako simulovať fotonické kryštály s aniotropic materiály?Osi na anizotropná materiál nezhodujú s osami fotonické crytsal

Pokúste sa oddeliť problém vo 3 subproblems: respektive na osi x, y a z.

Mám malú pochybnosť tu.Čo v prípade, že nie sú-úhlopříčka hľadiska dielektrické Napínač nie sú nulové.Porciovanie bude problém stále funguje?Dajte mi vedieť

-svarun

Súhlasím s svarun.Záleží na štruktúre a na uhle dopadu.Ak sa nechá povedať, že smerom na E-pole kryje s smere anizotropie, ktorá zavádza žiadne komplikácie.Najlepším riešením,
podľa môjho názoru, je použitie 3 dimensional solver.Napríklad s MWS (a s viac ako 2 koncerty RAM), môžete ľahko simulovať 3D fotonických kryštálu s prijateľnou presnosťou.Vzhľadom na dostupnosť 64 bit dvoch-jádrové procesory a rozumne lacné spomienky, som presvedčený, že nie je moc potreba 2 dimenzionální kódy.Bol som putovanie cez PC a dodávateľov som si všimol, že sa môžem kúpiť duálnym jadrom 3 GHz systém so 4 Koncerty RAM menej ako 2200 $.Neviem si predstaviť nákup týchto PC 2 roky.Môžete tiež skontrolovať RSOFT
to fullwave.Má 2 rozmerové a 3 dimensional FDTD solver.Ja sám používať ako MWS a fullwave.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back