FM Tx Oscillator

S

seadolphine2000

Guest
HI, ...

Urobila som FM vysielač na frekvencii 87.8MHz pomocou LC oscilátor, pýtam sa, či môžem dostať kryštálový oscilátor miesto LC jeden.

Je to possilble .??????????

seadolphine2000 Napísal:

HI, ...Urobila som FM vysielač na frekvencii 87.8MHz pomocou LC oscilátor, pýtam sa, či môžem dostať kryštálový oscilátor miesto LC jeden.Je to possilble .??????????

Ďakujeme za vašu pomoc a pozornosť, Any ideas, ako začať .????

Pozrite sa na tento veľmi zaujímavý koncept FM-PLL:
http://hem.passagen.se/communication/fm_pll_vco.html
Pozdravy,
IanP

Len jednu poznámku k ďalšej diódy v modulácie obvode.To poskytne pomerne plochá modulácie citlivosti ladenie celej kapele, ale bude to predstaviť veľa skreslenia.Som experimentoval s dizajnom už pred nejakou dobou a používa veľmi podobné nastavenie s ďalšie spätnú väzbu DC z mojej línie melódiu VCO.Mám veľmi plochá mod citlivosť (pod 10kHz chyba od 75kHz maximálnej odchýlky).Keď som zmeral% THD z demodulated zvuk, to bolo viac ako 2%.Bez ďalších Varactor, klesla na 0,1% Nič, čo by sa snažil, aby bol dole pri prijateľnej úrovne (≤ 0,5%), bez toho by stratili plochosť znova.

Na konci som použil digitálny hrniec kompenzovať zvukové frekvencie mod úrovni proti udržať nízke skreslenie pomocou jediného Varactor dióda pre kontrolu frekvencie a audio mod.

E

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back