flash disk broken!

S

sergioems

Guest
Ahoj všetkým.Mám tu flash disk, ktorý bol rozbit, pretože akýkoľvek pc spoznali, tak som rozletovat samsung flash a čítať všetky bin pomocou môjho superpro3000 programátor.
Teraz žiadam vašu pomoc, vedieť, ktorý je najlepší spôsob, ako obnoviť súbory z bin súboru.
tks in advance!

Ahoj!

Flash ROM, koľko ich tam je?Prvá vec, ktorú by bolo myslieť si poradie, v ktorom sú jednotlivé flash ROM organizované na forme flash disk.Flash ROM môže byť 8, 16 alebo 32 bitov široká.V závislosti na rozhraní šírku (16 alebo 32 bitov) z flash disku jeden, dva alebo štyri flash ROM pamäte tvoria banky.

Toto je prvá položka hádať.

Druhý bod sa bude pamä bánk.To môže pomôcť nasledujúce dps stopy / CE, / OE a možno aj vyššieho poriadku linky adresa pamäte vidieť, v ktorých sú organizované polia flash ROM.

Ak máte organizácie, premiešajte a spájať jedinej flash súbory na úplný výpis pamäti.Môžete pripojiť tento súbor v systéme Linux pomocou loopback zariadenia, a potom extrahovať súbory.

UK

Tks za Vašu odpoveď.Bola to len jedna Flash ROM 128MB Flash ROM.
Už som čítal pár informácií pred asi urobiť kopci v Linuxe a tak ďalej, ale nikdy som pracoval s operačným systémom Linux.im ochotní zaplatiť nejaké peniaze v prípade potreby s niekým.docs vnútri sú väčšinou Excel a Word a niektoré obrázky.Dostal som tu čítal bin a ak niekto tieto služby aj pre nejaké peniaze im záujem.
tks

Ako asi dostať ďalšie flash disk presne rovnaký typ a pripojenie flash pamäte, aby to?

ale já to nemám žiadne rovnakého typu unfortunaly.Tiež si pamätám, že ale nemohol nájsť

Ako ja viem, súbory Flash Komponenty, organizované vo formáte FAT32, a kompletne podobný súborový systém okien.
a ja si myslím, že nie je ľahké sa dostať k dátam.musíte nájsť adresár oddielu a jeho zoskupenie (z FAT oddielu), potom spájať, že cluster, aby pôvodné súbory.

Pozdravy,
Davood.

já tiež predpokladať, to nebude ľahké.ale nikto si nemôže robiť tento druh práce?Potrebujem len niektoré dáta dovnútra, ak je to možné.Dokonca aj to, aby ma nejaký peniaze.

Tam je program s názvom WinHex, ktoré môžu pomôcť.Eval verzia je k dispozícii na stiahnutie.To vám umožní pozrieť sa na Hex súbory a riadiť zoskupení.Ak sa domnievate, formát FAT16, potom by mala existovať dve kópie tabuľky FAT uložené vo flash.
Nebude to ľahká úloha, ale musíte sa pokúsiť nájsť FAT tabuľku a potom použiť, aby sa znova zvyšok jednotky.

Osobne by som ísť na nákupy pre podobné disk a swap čipy.Niekoľko predajcov, ako Lexar urobiť flash disky v jasných prípadov.To vám umožní vidieť správcu a flash pamäte.Máte už bin image súboru, takže môžete odstrániť aj z flash pamäte nový disk, napáliť v bin súboru a nahradiť ho novým flash.Za predpokladu, že starý blesk nebol poškodený a že nový správca má podobný disk emuláciu režime, môže to byť ľahko opraviť.

Máte kópiu aspoň jeden súbor, ktorý bol na disku?Ak áno, môžete vyhľadávať bin súbor pre kusy tohto súboru, aby aspoň vám povie, či bin skládka odpadkov, ale má niečo v ňom.

- Steve

sergioems Napísal:

Bola to len jedna Flash ROM 128MB Flash ROM.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back