Fix aritmetika bodu

S

sheikh

Guest
Dobrý deň Vážení Chcem používať niektoré aritmetické operácie, ako je (+, _, *) v mojom návrhu. Design je FIX POINT. Mohli by ste mi prosím povedať, Ak mám použiť (+, _, *) symboly v mojom kóde VHDL, je to syntetizovať správne, alebo nie? Alebo musím navrhnúť jednotiek (n_bit plná výbava, napríklad), potom napísať kód štrukturálne. (Považujú to, že nemám začať kódovanie, pretože som si istý, že sa o skutočné ceste) považuje Mostafa

[COLOR = "# FF0000"] + - * [/COLOR] sú synthesizable - výkon medzi jedného zariadenia na iné sa bude líšiť z dôvodu skutočného vyhotovenia syntézy nástroje, rôzne architektúry a dostupných "tvrdených" logických obvodov na kremíka umrieť ... Divízia je však synthesizable konštánt a 2 ^ n čísel len ... budete musieť postaviť svoj vlastný logiku, ak chcete urobiť rozdelenie

Vďaka Vážení shaiko Mohli by ste mi prosím povedať, ktorý z nich je lepší pre dizajn? 1_ pomocou štrukturálnych kódovania. 2_ pomocou symbolov (myslím, pomocou "+", namiesto zmija jednotky) Vďaka vopred Mostafa

Ak ste povinní používať špecifické logické komponenty, ktoré môžu byť neprístupné s pravidelnými aritmetických operátorov - Nevidím dôvod používať štrukturálne kódovanie. [COLOR = "silver"] --- Aktualizované --- [/COLOR] Ešte, VHDL vám dáva skvelý nástroj (funkcie) pre vykonávanie akejkoľvek čistý kombinatorickej logike bez vzniku štrukturálnych kódovania.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back