FET Design otázku

S

saturn

Guest
Zdravím všetkých,

Robím design pre kontrolu kapacitný kondenzátora ...A tu je pracovný návrh, ktorý som pred časom ...

Avšak teraz môj nový projekt treba skontrolovať 2 kondenzátory.Myslím, že môžete zmeniť na PIC, ktoré majú 2 komparátor.Ale ja chcem nechať určitú flexibilitu ako rezerva pre ďalšie, ako som mohol potrebné skontrolovať, či 3 alebo 4 kondenzátory neskôr.Tak som prišiel s myšlienkou nasledujúce:

Použitie FET ako spínač pre pripojenie jedného kondenzátora na kontrolu prístav v čase ...Odkazujeme na druhej schémy.A teraz moja otázka, bude to fungovať?

Thanks and best regards.

To môže fungovať, ak C pripojenie je pripojený ku kladnej napätie ( 5 V, napríklad) dostatočne vysoká, tak, aby FET možné vypnúť.Merací systém je možné tolerovať, že?

Ak nie, môžete použiť aktuálne relé?Tí by vám umožní použiť ľubovoľný systém merania.

Ahoj,

C čapu bude stavať na 5 V by GP5 (nabíjanie), a to bude 0V pri GP5 jazdiacich na nízke (absolutórium proces).AN1 bude vždy v režime zadávania ...

No vidím, to je to, čo ste mi povedal, ...tak som sa asi musím relé tak ako tak.

A vidím, nie som docela pohodlné s FET ...akýkoľvek tutoriál o tom, ako môžem použiť FET ako spínač, zosilňovače atd ..Google vyhľadávanie výnosy niektorých cvičenie sa v interiéri diagrame / štruktúry FET atď, ale to, čo potrebujem, je niekoľko príkladov design ...

Vďaka.

Tu je typický FET spínač.Je-li bipolárne zapnutý, 5 V je uplatňovaná na katódu diódy, a tak dióda nesvieti.R1 šortky G a S FET, takže FET bude ďalej a signál môže prejsť.S bipolárne preč, je brána FET vytiahol na-12V a tak je nútený FET vypnutý, signál nie je schopný prejsť.

Aby sa zabezpečilo riadne fungovanie spínač, existujú obmedzenia na rozsah vstupného napätia: FET musí zostať, ak je na bipolárne.Takže maximálne vstupné napätie je asi 5.6V.Niečo vyššia a brány objaví negatívny zdroje a začne vypnúť FET.Tiež musia FET zostať mimo, keď bipolárne vypnutý.To znamená, že vstupné napätie, nemôže ísť tak negatívne, že FET môže zapnúť.4393 má odbočku napätia asi-3V, ale iné FET môžu mať napätie-10V.Tak, aby bola zaručená fet zostane vypnutý, môže zdroj ísť do menej ako -12 3 V =- 9V, pre 2N4393, alebo nižšia, ako-6V pre 2N4392.Tak vstupné napätie môže líšiť o /-5V bez akýchkoľvek problémov.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back