FEMLAB vývoz problém

B

bluemw

Guest
Ahoj, mám problém s vývozom FEMLAB 2.3. Aj simulovať môj elektromagnetické problém a chcem po spracovaní pole počíta v MATLAB. Takže i export dát pomocou príkazu EXPORT Fem stavba z ponuky Súbor softvér. Potom, keď vidím, veľkosť fem.sol.ui nájsť stĺpcový vektor dĺžky l, zatiaľ čo fem.mesh.p je 2 stĺpce vektor (x, y súradnice bodov, v ktorých sa počíta pole) dĺžky T, kratšie ako jeden riešením. Ak chcete summurize Chcem vedieť, kde by som mohol nájsť v štruktúre fem zostávajú miesta, kde je fieldd bol vypočítaný. Tanky vopred.

[Quote = bluemw] Dobrý deň, mám problém s vývozom FEMLAB 2.3. Aj simulovať môj elektromagnetické problém a chcem po spracovaní pole počíta v MATLAB. Takže i export dát pomocou príkazu EXPORT Fem stavba z ponuky Súbor softvér. Potom, keď vidím, veľkosť fem.sol.ui nájsť stĺpcový vektor dĺžky l, zatiaľ čo fem.mesh.p je 2 stĺpce vektor (x, y súradnice bodov, v ktorých sa počíta pole) dĺžky T, kratšie ako jeden riešením. Ak chcete summurize Chcem vedieť, kde by som mohol nájsť v štruktúre fem zostávajú miesta, kde je fieldd bol vypočítaný. Tanky v predstihu. [/Quote] Ahoj! Musíte mať fem.mesh.p, fem.mesh.e a fem.mesh.t. Potom potrebujete funkcie (meno som zabudol), ktorá prekladá trojuholníkové siete na body XY. To, čo som odporúčame: Z Femlab uložiť projekt ako súbor M.. To je m - súbor príkazov pre Matlab, ktorý bude robiť presne rovnako ako váš projekt od GUI Femlab je. Pozrite sa do súboru, ako získať svoje hodnoty .. RGZ, eirp

Obávam sa, že bluemw nie je spokojný z vašej odpovede EIRP, pretože ja nechápem moc potuchy o tom, čo odpovedať. Veľkosť fem.sol.u je naozaj väčší ako počet uzlov. Avšak manuál nezmieňuje, kde tieto hodnoty sa vzťahujú k ... uzly, elementy, čo? Ak má niekto nápad, prosím post. Vďaka vopred.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back