Fedora

M

magnetra

Guest
Som nováčik vo svete Linuxu, a bol som navrhol začať s Fedora ako platforma
Čo navrhujete?

To je 1.000.000 $ otázku.

Zjednodušene povedané, ak chcete nastaviť server box ísť na nejaký klon Red Hat Enterprise Linux (CentOS, White Box) alebo Debian Stable.
suggestion is:

Ak potrebujete pracovné stanice alebo notebooku inštalácia, môj osobný
návrh je:
1.Fedora Core - Plusy: Red Hat kompatibilita, časté aktualizácie, Cons: veľké inštalácie, krvavé RPM balíčkovací systém

2.Aurox - Plusy: Red Hat kompatibilný, zamerané na multimediálne počítače, Cons: niekedy to trvá čas dostať odpoveď na otázku,

3.Debian - Plusy: Stabilita (dokonca "nestabilná" verzia je veľmi stabilná), dobrá podpora, veľmi čisté installtion, dobrý balíčkovací systém, Cons: musíte ísť za vydanie Nestabilná byť aktuálne

4.Slackware - Výhody: dobrý balíčkovací systém, čistú inštaláciu, čisté konfigurácia Cons: Je to one man show (celé distribúcia je pod kontrolou 1 chlapec), podporaPríčin si môžete kúpiť nejaký slušný komerčné distribúcie, ako je Novell SuSE alebo Mandrake, ale budete musieť zaplatiť.Na druhej strane sa dostanete tlačenej príručky (najmä v SuSE je veľmi dobré) a plnú podporu.Stojí to za to vyskúšať.
Naposledy upravil Beeblebrox dňa 31. mája 2005 19:45; upraveno 1 celkom

nazdar,

Podľa môjho názoru, ak sú u absolútny začiatočník s Linuxom, je lepšie začať s Mandrake Linux.jeho užívateľsky prívetivý (v porovnaní so všetkými ostatnými linux es).to je tiež povedal, aby bol viac nestabilné ako akýkoľvek iný linux.ale nezáleží ofr nováčik.

a ak u enuf si istí, potom možno u veľmi dobre vyskúšať Fedora Core.jeho gr8!Aj na to príde, žiadne Osta verzia Linuxu, je-li u pláne 2 použitie pre všeobecné použitie, ako je vzdelávanie linux, životné prostredie, stále sa spoznať a takéto výrobky ..

Ak u veľmi zvláštne Abt pomocou EDA nástroja v platformy Linux, lepšie ísť pre "enterprise" linux!oni sú najlepšie a najstabilnejšie verzie vhodné spustiť žiadnu aplikáciu eda!

hope this helps.

/ Cedance

cedance Napísal:

... Je lepšie začať s Mandrake Linux ...

(not in Fedora) he/she can follow the instructions made up from a real guru of linux, fog .

Keďže nechcem, aby sa novú tému, ak niekto chce nainštalovať KDE 3.4 v novej Mandriva
(nie vo Fedore) mu môže nasledovať inštrukcie skladá zo skutočného guru linux, hmla.

Ak ste už klikli na jej profil, musím ospravedlniť, pretože fórum je založený na gréckeho jazyka a existuje veľa možností, nemôže pochopiť vec!Dôvod, prečo som sa zmienil, je skutočnosť, že ju nechcem brať žiadne úvery, pretože ona je tá pravá, kto mi povedal, že tieto usmernenia:

1) Z nižšie uvedený odkaz stiahnuť všetky súbory, okrem ot kde-i18n-xxx.Na kde-i18n-xxx, môžete nainštalovať len jazyk vašich preferencií (tj angličtina).
http://anorien.csc.warwick.ac.uk/mirrors/t...RPMS/kde-3.4.0/

2) môžete ukladať všetky na stiahnutie v zložke v adresári / home / yyy / xxx, kde yyy je váš účet a xxx je žiaduce názov priečinka.

3) Zadajte v konzole:
su a stlačte kláves Enter

4) Zadajte heslo užívateľa root a stlačte Enter

5) Type cd / home / yyy / xxx a stlačte kláves Enter, kde yyy je váš účet a xxx zložky

6) Zadajte príkaz ls v konzole.Ak vidíte obsah zložky môžete pokračovať

7) Skopírujte nasledujúce a vložiť ju do konzoly:

rpm-FHV - sila - nodeps *. rpmKedy bude ukončený postup odhlásenie a prihlásenie.Ak ste postupovali podľa vyššie uvedených krokov literal sa vám bude páčiť nové KDE.

for her help (I will propose her to visit EDA; she could help many guys who are struggling to learn how to use this beautiful os)

Veľký dík za pomoc hmle
(I navrhne ju k návšteve EDA; mohla pomôcť mnohých chlapcov, ktorí sa snažia naučiť, ako používať tento krásny os)

Na zdravieupraviťExistuje šanca, ktoré čelia problémom na štarte (ako ja).Ak k tomu dôjde nižšie uvedených pokynov:
1) Zvoľte možnosť Failsafe, keď spúšťacie obrazovke vyzveand then press enter

2) Typ init 3
a potom stlačte kláves Enter
3) Prihlásenie so svojim menom a heslomand press enter

4) Druh startx
a stlačte kláves Enter
Po vykonaní vyššie uvedeným postupom, budete schopní spustiť Mandriva a budete sa tešiť KDE 3.4!
Pozor!Tieto inštrukcie sú len pre tých, ktorí používajú Mandriva.Tam nie sú pre užívateľov Fedora!

Na zdravie

sei_tan Napísal:

(not in Fedora) he/she can follow the instructions made up from a real guru of linux, fog.
Keďže nechcem, aby sa novú tému, ak niekto chce nainštalovať KDE 3.4 v novej Mandriva
(nie vo Fedore) mu môže nasledovať inštrukcie skladá zo skutočného guru linux, [url = h ** p : / / www.techteam.gr/index.php?showuser=11579] hmla [/ url].Na zdravie

Môj návrh je, že to nechápu pletú a začať s tým, čo máte stále po ruke, Učenie je zábava dál neskôr, keď pochopiť niektoré veci si môžete vybrať ten, ktorý vám po porovnaní jeden poznáte a ktoré je nové alebo dobrej

začať s tým, čo stále máte, a dál

Pozdravy
Deven

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back