FDTD KNIHY (Pohľad)

S

S

Guest
MÁTE FDTD KNIHA ODKAZY ALEBO ŠPECIÁLNE zdrojov, ak Please could you help me.

Konečný rozdiel časové oblasti Metóda Electromagnetics, Karl Kunz a S. Raymond J. Luebbers, CRC Press, Boca Raton, FL, 1993.

Výpočtová elektrodynamika: Finite-Rozdiel Time-Domain Method, Allen Taflove, Artech House, Boston, MA, 1995.

Výpočtová elektrodynamika: Finite-Rozdiel Time-Domain Method, 2 ed. Allen Taflove a Susan Hagness, Artech House, Boston, MA, 2000.

Výpočtová elektrodynamika: Finite-Rozdiel Time-Domain Method, 3 ed. Allen Taflove a Susan Hagness, Artech House, Boston, MA, 2005.

Advances in Computational elektrodynamika: Finite-Rozdiel Time-Domain Method, Allen Taflove, Ed., Artech House, Boston, MA, 1998.

Elektromagnetické simulácia pomocou metódy FDTD, Dennis Sullivan, IEEE Press, New York, 2000.

Time-Domain Computer analýza nelineárnych hybridných systémov, Wenquan Sui, CRC Press, Boca Raton, FL, 2001.

Elektromagnetické zložité problémy a numerické simulácie prístupy, Levent Sevgi, IEEE Press, John Wiley, New York, 2003.

Môžete nájsť tieto knihy na stránkach Amazon.

Sádaba Napísal:

MÁTE FDTD KNIHA ODKAZY ALEBO ŠPECIÁLNE zdrojov, ak Please could you help me.

Nazdar,

pir0texnik, mohol by ste mi poslať Taflove na moju emailovú adresu?rabr2ro (at) yahoo.com

thx

môžete získať informácie o FDTD v tomto mieste "file.21ic.com.cn-/RFDesign"

Kto má túto knihu.Máte-li by ste chceli nahrať?

Výpočtová elektrodynamika: Finite-Rozdiel Time-Domain Method, 3 ed. Allen Taflove a Susan Hagness, Artech House, Boston, MA, 2005.

Dal som Taflove Computetional Electromagnetics FDTD tu
h__p: / / www-radiophys.univer.kharkov.ua/electrodyn/taflove/Taflove_FDTD.rar

pir0texnik Napísal:

Dal som Taflove Computetional Electromagnetics FDTD tu

h__p: / / www-radiophys.univer.kharkov.ua/electrodyn/taflove/Taflove_FDTD.rar

ahoj nemá niekto má riešenie, manuálna výpočtové metódy v elektromagnetické rušenie by Sadiku

Nemôžem otvoriť súbor rozbalí
V akom formáte je. DjVu?
vďaka

DjVu plugin stiahnuť a použiť ju na otvorenie súboru

môžete si ho príkazom: 'prehliadač DjVu plugin stiahnuť' v google

prepáčte, čo je najlepšia kniha v FDTD mám na mysli, aby uderstand ABC a spôsob riešenia veľmi dobre !!!!!!!

nikto našiel riešenie manuálna výpočtové metódy v elektromagnetické rušenie by SadikuZnie 3 hodiny 59 minút:Riešenie manuálna potrebujú prosím

antény a teórie dizajnu Warren Stutzman je dobrá kniha v oblasti elektromagnetických výpočtov

Hej heres Dennis Sullivan uploaded.u wud nájsť to užitočné získať FDTDh ** p: / / rapidshare.de/files/26191470/Electromagnetic_Simulation_Using_the_FDTD_Method_By_Dennis_Sullivan.zip.html

Nazdar
Do niekto Taflove to
"Pokroky v Výpočtová elektrodynamika: Finite-rozdiel Time-domain metóda"
A
"Výpočtová elektrodynamika: Finite-rozdiel Time-domain" 3. vydanie (2005)?
Ja naozaj potrebujú.
vďaka

Nazdar,

Pokiaľ je mi známe, "Advances in Computational elektrodynamika: Finite-rozdiel Time-domain Metóda" &
"Výpočtová elektrodynamika: Finite-rozdiel Time-domain" 3. vydanie (2005) nie sú zatiaľ k dispozícii je e-knihy.

Tu sú niektoré odkazy na veľmi dobré zdroje:

1.Link do poznámky Schneider & kódy:

http://www.eecs.wsu.edu/ ~ schneidj/ee535 /
-------------------------------------------------- ---
2.Dennis W Prather stránky odkaz:

http://www.ee.udel.edu/ ~ dprather /
Kliknite na "tried" odkaz a vyberte odkaz "EE 840: Pokročilé Výpočtová EM" pod Jeseň 2002.
-------------------------------------------------- --
3.Prof Gedney stránkach odkaz:
http://www.engr.uky.edu/ ~ gedney /
Kliknite na tlačidlo "Triedy Ponúkané S. Gedney" odkaz a potom zvoľte odkaz "EE 624" odkaz z nasledujúcej stránky.
-------------------------------------------------- --
S pozdravom
Jithesh

Elektromagnetické simulácia pomocou metódy FDTD, Dennis Sullivan, IEEE Press, New York, 2000.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back