FCC vykonaná emisií otázku

D

difflvl

Guest
Ahoj, mal som zariadenie, ktoré bolo neúspešné s emisií vykonaného testu 15b časť FCC. To bolo neúspešné v 800khz-1.2MHz rozsahu. Nemám hodinový zdroj tejto frekvencie na mojej doske, ani som bol schopný dohľadať, kde pochádza. Moja otázka je to čo mám pridať do napájacieho obvodu pre zníženie hluku v 1MHz regióne. Ja som pripojený napájací schéma nižšie. To je 3,3 V regulátor s VIN je 6volt múr bradavice. Vďaka

pls predložiť pripojiť pdf .... nezabudnite stlačiť tlačidlo mi pomohol

Len miesto C6 100nF (2x typ), ako D1. Alebo pridať novú (lepší) [quote = difflvl] Ahoj, mal som zariadenie, ktoré bolo neúspešné sa vykonala skúšku emisií z časti 15b FCC. To bolo neúspešné v 800khz-1.2MHz rozsahu. Nemám hodinový zdroj tejto frekvencie na mojej doske, ani som bol schopný dohľadať, kde pochádza. Moja otázka je to čo mám pridať do napájacieho obvodu pre zníženie hluku v 1MHz regióne. Ja som pripojený napájací schéma nižšie. To je 3,3 V regulátor s VIN je 6volt múr bradavice. Vďaka [/quote]

[Quote = BasePointer] Len miesto C6 100nF (X2 typ), ako D1. Alebo pridať novú (lepší) [quote = difflvl] Ahoj, mal som zariadenie, ktoré bolo neúspešné sa vykonala skúšku emisií z časti 15b FCC. To bolo neúspešné v 800khz-1.2MHz rozsahu. Nemám hodinový zdroj tejto frekvencie na mojej doske, ani som bol schopný dohľadať, kde pochádza. Moja otázka je to čo mám pridať do napájacieho obvodu pre zníženie hluku v 1MHz regióne. Ja som pripojený napájací schéma nižšie. To je 3,3 V regulátor s VIN je 6volt múr bradavice. Vďaka [/quote] [/quote] 6 100nF čiapky pomôže s frekvenčnom rozsahu 1MHz? Myslel som, že tieto hodnoty sú dobré pre vyššie frekvencie. V laboratóriu som sa snažil pridať viac 100nfs a to sa naozaj nič robiť.

- Aký je váš vstupné napätie? - Čo je výstupný prúd, ktorý budete potrebovať? - Má napájač majú zaťaženie pri testovaní? Môžete použiť väčší kondenzátor 100nF miesto (x2). Napríklad elektrolytické jeden. Môžete zaslať grafický výstup test tu?

Vstupné napätie je 6VDC z bradavice na stene. Výstupný prúd je nutné ~ 200 až 450 mA. Áno, má zaťaženie počas testovania. Nemám skúšobný výstup k dispozícii, ale bol som 18dBs nad limit v súbore ~ ​​1MHz.

Hodiny zdroje sú 14.7456mhz z krištáľu, 28.224mhz z iného kryštálu a 4.032mhz z IC.

[Quote = difflvl] Hodiny zdroje sú 14.7456mhz z krištáľu, 28.224mhz z iného kryštálu a 4.032mhz z IC. [/Quote] Skúsili ste 100uF/25V alebo 1000uF/25V elektrolytické miesto C6 100nF?

Ahoj, čítanie otvoru tému zdá sa, ako bradavice stenu napájanie spôsobuje problémy. Možno som zle. Ste testujete s napájacím bradavíc múru napájanie získať certifikát zhody celého systému. Možno si môžete vyskúšať iný napájací zdroj, ak ten, ktorý používate, je prepínanie napájania. To by mohlo byť na trhu CE a všetci ostatní, ale väčšina z nich nie sú. Ja som v súčasnosti hodnotí napájanie z Číny pre produkt. Niektorí z nich dokonca k zlyhaniu požiadavke vstupného napätia 85 voltov ... S pozdravom

Pokiaľ je to možné (cena k dispozícii), pridajte cievky EMC na testovacie skrutkovanie. Má výrazné zlepšenie. Rogerynt

[Quote = vynálezca (y)] Ahoj, čítanie otvoru tému Zdá sa, že elektrické zásuvky napájania bradavíc spôsobuje problémy. Možno som zle. Ste testujete s napájacím bradavíc múru napájanie získať certifikát zhody celého systému. Možno si môžete vyskúšať iný napájací zdroj, ak ten, ktorý používate, je prepínanie napájania. To by mohlo byť na trhu CE a všetci ostatní, ale väčšina z nich nie sú. Ja som v súčasnosti hodnotí napájanie z Číny pre produkt. Niektorí z nich dokonca k zlyhaniu požiadavke vstupného napätia 85 voltov ... S pozdravom [/quote] Ak máte zoznam niekoľkých nástenných bradavíc, ktoré sú dobré by som si toho vážim.

difflvl v okamihu, keď som sa snažil tri rôzne značky. Ale nemôžem vyskúšať vyžarovanie. Nemám zariadenie, ako to urobiť. Tu má zákazník je trochu naštvaná o cenu, ktorú má zaplatiť získať certifikát ... Mimochodom, môže dobré pracovné a veľmi nízke náklady na napájanie nájdete na: cnhitong.com

Dobrý deň, môžete skúsiť tento spôsob tiež dať feritové korálek v sérii s vstupného napájacieho konektora na zníženie emisií vykonané problém

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back