K
kar2on
Guest
Ahoj, som navrhol hardware projektu zapísať dáta z PIC na MMC kartu, ale teraz musím písať dáta do MMC so súborovým systémom FAT.Som pomocou mikroC (freewarový verzia), takže som nemohla použiť systém súborov FAT príkazy.Môj projekt je jednoduché, takže nechci marnotratnost US240 na program len pre jeden príkaz.
Dovoľte mi vysvetliť, trochu o mojich projektov: --
Beriem v analógových dát, vzorku a potom ho skladovať v MMC (512 bytov v čase)
Takže na MMC kartu, je jeden súbor, ktorý rastie 512bytes súčasne.
Ako môžem zistiť predvolené umiestnenie súboru, a ako sa môžem zvýšiť veľkosť súboru.I prevzali Microsoft systém súborov FAT informácie, ale nič nepomáha.Já vím, FAT tabuľka je na začiatku tohto MMC, viem,
že čísla, ktoré približne zodpovedajú, ale čísla nie sú sčítavať.Je to preto, že čísla sú little-endian, alebo niečo takého.Prosím pomôžte.
Dovoľte mi vysvetliť, trochu o mojich projektov: --
Beriem v analógových dát, vzorku a potom ho skladovať v MMC (512 bytov v čase)
Takže na MMC kartu, je jeden súbor, ktorý rastie 512bytes súčasne.
Ako môžem zistiť predvolené umiestnenie súboru, a ako sa môžem zvýšiť veľkosť súboru.I prevzali Microsoft systém súborov FAT informácie, ale nič nepomáha.Já vím, FAT tabuľka je na začiatku tohto MMC, viem,
že čísla, ktoré približne zodpovedajú, ale čísla nie sú sčítavať.Je to preto, že čísla sú little-endian, alebo niečo takého.Prosím pomôžte.