FAQ dokument o LED displej

E

Ernest2651

Guest
čo pixel, ihrisko, šedé atď je? Sa k tomuto dokumentu vo formáte PDF.

Budem sa zaoberať niektorými projektmi LSD LED. Myslím, že to info bude určite mi pomohol veľa. Díky moc.

Vôbec nie, priatelia. Vitajte kontaktujte ma na podrobnosti v tejto oblasti.

viedol je veľmi nízke prierazné napätie. Prečo?? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Mám na mysli spätné prierazné napätie. aj keď je medzera vysokou energetickou energie bude vydaná vo forme svetla ako u GaAs. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] OK

Tu je o LED displej vodiča, MBI50 ** series.MBI5026 využíva PrecisionDrive ™ technológiou k zvýšeniu jeho výstupné charakteristiky. MBI5026 obsahuje buffer a dáta závory, ktoré zmenia sériový vstup dát do paralelný výstupný formát. V MBI5026 koncovom stupni, je šestnásť regulovaný prúd porty určené na zabezpečenie jednotnej a konštantný prúd klesá k riadeniu LED diódy vo veľkom rozsahu variácií VF. Vynikajúci výkon je presnosť v rozmedzí ± 3%, medzi kanálmi a v rozmedzí ± 6% medzi obvodmi. Používatelia môžu nastaviť výstupný prúd 5 mA až 90 mA cez externý rezistor, Rext, ktorý dáva užívateľom flexibilitu v riadení intenzity svetla LED. MBI5026 zaručuje vydržať maximálne 17V na výstupný port. Vysoká frekvencia, 25 MHz, tiež spĺňa požiadavky na systém vysokého objemu prenosu dát.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back