Fanout Problém v allegro

N

neena

Guest
Ahoj mám okruh so štyrmi FPGA z 1152 pinov Keď vyberiem Route-> fanout ukázaním súčasť bola ešte zostal witout fanout môže niekto pomoct, ako postupovať fanout vďaka a pozdravom, Neena

V tesnej väzby doska je ťažké sa router automaticky fanout i časovo náročné. tak to je lepšie u fanout súčasť pri vytváraní stopy.

Ahoj som nenašiel možnosť, aby pri vytváraní fanout stopu pokladá Neena

Ak vyberiete tablo pred výberom komponentov rigt kliknite tu môžete do nastavení. Tu si môžete vybrať a urobiť správne nastavenie, aby sa dirction, mriežky, cez typy atď S pozdravom, Majnoon

Urobil som správne nastavenie, aby sa dirction, mriežky, cez typy atď Ale len vankúšiky s maketou siete na okrajoch sú stále fanout Zvyšné bloky sú ešte stále bez fanout pozdravom Neena

Aký je váš odstup? akú veľkosť cez používate? Máte komponenty pod BGA na spodnej strane? Už ste vyskúšali strane smerom? BGA, ktorý používate, je 1mm ihrisko potom 10 MILSETom pomocou je nutné. S pozdravom, Majnoon

Ahoj Neena bude navrhujem ručné fanout smerovanie je najlepší spôsob, ako veľký okruh .. ich toľko constain a pravidlá slúžia len pre automatické smerovanie ... a ak žiadne pravidlo padá potom sa spustiť príkaz, že ... tak to bude lepšie, keď budete mať z oblasti siete signál z poľa ... a konáre im rovnako dlhé ako všetko, čo cieľového zariadenia ... alebo nastaviť signál autobusu .... potom môžete urobiť auto-cesta .. Tom

pls vypnúť obmedzenie kontrolu, keď to fanout, malo by byť v poriadku.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back