fázy merania hluku

R

rf2000

Guest
Vážení všetci
Vo fáze merania hluku, je metóda tzv krížovej korelácie, ktorá znižuje fázy detektor hluk a zvyšuje accuarcy merania.
Chcem vedieť, ako sa vzorca X-korelácia získať.
Vďaka.
rf2000

Stručné vysvetlenie tu:
http://cp.literature.agilent.com/litweb/pdf/5989-1617EN.pdf

Na rýchly pohľad to vyzerá, že majú problémy s close-vo fáze hluku Agilent vnútorné LO zdroj.Takže vybudovať dva nezávislé LO strany (oni by mali byť skutočne nezávislý - nie zdieľať rovnaké xtal hodiny, atď) tak, aby boli nesouvztažný vo fáze hluku.Potom sa previesť dut signál v dvoch paralelných dráhach a len priemerné Pú z výsledku.Zakaždým, keď sa iný priemer, získate lepšiu predstavu o hluku fázy dut a môžete znížiť vaše pozadí systému LO fázový šum.Ak máte priemerná N krát, môžete zlepšiť svoje signál šum fázy podlahu √ N.By "spriemerovania" Myslím, že sú v priemere FFT výstupy v úzkej šírky pásma, takže fáza pozadia dostane vectorially znehodnotia.

To predpokladá pár vecí, ako je fázový šum z vašich dut je stacionárne a opakovateľný štatisticky.Ak ste boli meracie oscilátor na sine vibračný stôl, napríklad, by myslím, že by to bolo naozaj vyskrutkovať presnosť merania hluku fázy.

Vážení biff44,
Ďakujem Vám za pozornosť k danej téme.
Ale ja chcem vedieť, či som priemerný N krát, ako môj signál šum fázy podlahe zlepšuje tým, √ N.Myslím Ako získať "√ N vzťah" matematicky?
Vďaka.

Oh, ja si nespomínam.To má niečo spoločného s signál vektora pridania súvisle zakaždým, ale backgrond hluk pridania nesúvisle.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back