Fázový šum simulácie deliče a nábojové pumpy

D

davidwong

Guest
Ako simulovať fázu hluku deliče a nabíjanie čerpadlo strašidlo? Snažím sa to simulovať s podobným nastavením ako simuláciu fázy hluk VCO. Ale výsledok vyzerá ako nesprávne. Každý, kto vie, ako simulovať to?

Čítal som to predtým. Preto potrebujem vedieť, ako je možné simulovať aj fázy hluk deliče a nábojové pumpy? bez fázy hluku deliče a nábojové pumpy, nemôžem odhadnúť celú PLL fázový šum .......

OK, to čítate. Ale vedeli ste to pochopiť? V dokumente sú informácie, ktoré potrebujete na spustenie simulácie.

Pokiaľ je mi známe, že patrí fázový šum v každom module (delič, nábojové pumpy, VCO a atď) prostým súčtom. tohto dokumentu, ale len naznačujú, že by sme mali zahrnúť fázový šum každého modulu, ale ako som sa dostal vo fáze hluk deliče a nábojové pumpy? Tiež som videl nejaký príklad v ADS je šumu v nábojovej pumpy zahrnuté v simulácii fázy hluk PLL, ale nehovorte mi, ako ich mám šumu ....... pre fázu hluku delič, mám nejaké info z laboratória univerzity ma naučil, ako simulovať fázový šum. Snažím sa simulovať ho PSS a pnoise. ale keď som použiť simulácie hluku číslo porovnať s pnoise hluku sprisahania. Myslím, že môže simulovať fázový šum nesprávne. na čis stranu, nemôžem nájsť žiadny príklad v kadenciu manuálu .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back