Extrémne nízka kľudový prúd LDO

J

JUTEKO

Guest
ahoj

Viete, čo obvody sa používajú v extrémne nízky kľudový prúd LDO aplikácie?

extrémne nízke znamená 100nA s zaťažovacia prúd 1A!

Čo keď potrebujem rýchlu odozvu?Znamená to, že potrebujú vysokou priepustnosťou tak vysoká, zosilňovač prúdu.

pozdravy

THT má pravdu - ak potrebujete rýchlu odpoveď, že nie je možné, aby zabil bráne preukaz zariadenie hore a dole s 100nA.To je pravdepodobne zariadenia, ktoré zmenia je to skreslenie, ak je v usmrtil - podobne ako "zvýšila zisk" alebo "slew-kurz silnejší" op amp.

Tak sme podvádzať, a zabil brána s 2 ma, ale potom, čo bol vyriešený von - pozrite, my Q prúd je iba 100nA!

Hoci to znie dobre, to nie je príliš praktické - širokopásmový hluk z tohto LDO bude príliš vysoká pre použitie v citlivých aplikácií, a to bude veľmi citlivý na poruchy na napájanie v dôsledku je to veľmi slabý q-prúd.

Len jedna hloupá otázka: čo je to minimálny prúd LDO musia poskytnúť?To znamená, LDO bude dodávať niečo.Takže, čo je minimupm spotreby, že "niečo"?Je-li LDO má prejsť od štátov, v ktorých buď dodáva 1Amp a potom už je k nemu pripojený, myslím, že lepším riešením by bolo dať jej spať v režime stand-by.To len má tú nevýhodu, že v prípade potreby, musí začať úplne hore, ako budú môcť opäť pracovať.

Humungus Napísal:

Len jedna hloupá otázka: čo je to minimálny prúd LDO musia poskytnúť?
To znamená, LDO bude dodávať niečo.
Takže, čo je minimupm spotreby, že "niečo"?
I

Myslím, že by ste mali vedieť, čo kľudový prúd je naozaj?To je, keď LDO poskytujú 100mA alebo len ju prebudiť?

Mohol by mi niekto poskytnúť informácie o tom, ako swith LDO do režimu spánku?

Môžete navrhnúť spätnej väzby sledovať aktuálne zaťaženie.Ak sa zníži Iload, quiesent prúd mohol byť znížený aj.Ale prechodovej odozvy je poškodený.Musíte vymeniť rýchlosť odozvy a quiesent prúd.

Pozdravy

LDO od maxim, FET založené

Značka kola námestí len v prípade, nikto sa už skôr.

http://www.maxim-ic.com/appnotes.cfm/appnote_number/3657

MovingBait.Ü

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back