Expozičné jeden rok v analógovom prevedení, overovanie a usporiadanie

V

vijay_nag

Guest
Ahoj všetkým, já mať jeden rok exp v analógovom prevedení, overovanie a rozloženie ... plsease mi pomôže prípadné otvorenie v tejto oblasti ..... plzz .................

Mohli by ste mi dať svoje kontaktné údaje .. ako krajinu, kde sú v. .. Mám niekoľko miest (IC prevedenie ).... Patrí medzi ne všetky pracovné rozsah ste spomenul ...

[Quote = vijay_nag] Zdravím všetkých, mám jeden rok exp v analógovom prevedení, overovanie a rozloženie ... plsease mi pomôže prípadné otvorenie v tejto oblasti ..... plzz .................[/quote] Vijay si zavolajte mi niekedy ... [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] [quote = SP] Mohli by ste mi dať svoje kontaktné údaje .. ako krajinu, kde sú v. .. Mám niekoľko miest (IC prevedenie ).... Patrí medzi ne všetky pracovné priestorov, ktoré spomínate ...[/quote] Ktorá firma?

Som absolvent v elektroniky a mal prácu ako testovací výrobok technik je to dobrý začiatok pre nové Grad? prosím poradiť .. sú tam anyjobopening dispozícii na tomto fóre?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back