experimentálny postup pre S-parametrov metamateriály

M

metaman

Guest
Dobrý deň. Chcem meranie S-parametrov metamateriálových jednotkovej bunky pomocou sieťového analyzátora. Rozmery prístroja bunky sú 5 mm x 5 mm x 0,5 mm. Môžeš mi povedať, o voľné miesto a spôsob vlnovod metódou pre meranie?

Ahoj, myslím, že môžete používať 2 štandardné lesný roh, jeden pre TX, iné pre RX, surround ur bunky tlmič materiály, môžu u odrazeného signálu a odovzdávajú S11, S21, S12, S22 dúfam, že to pomôže u toho, čo je ur aplikácie, aj taký záujem metamateriály, budem názov mojej diplomovej práce, dúfam, že sa môžeme podeliť o svoje skúsenosti tu, ja používam CST a U?

Myslím, že je oveľa lepšie vyrobiť dve rovnaké antény (jedna pre RX a jeden pre TX) a potom sa meria S11, S21 atď S pozdravom

Ahoj, myslím, že roh antény nie sú vhodné, pretože moje vzorky rozmery sú veľmi malé. Takže si myslím, že je lepšie použiť metódy vlnovod, ale v tomto prípade mojej sampo je príliš malý na to, že miesto v vlnovodu. To je hlavný problém. Akékoľvek pripomienky? Používam HFSS v simuláciách.

Prečo si zvýšiť veľkosť štruktúry pri zachovaní jeho periodickej vlastnosti? Myslím, že to bude jednoduchšie mesure.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back