Existujú procesory s technológiou Bluetooth?

• Thread starter shady_abdelwahed
  • Start date
S

shady_abdelwahed

Guest
Zdravím všetkých, viem, že niektoré mikrokontroléry sú k dispozícii s vysielačom RF, že? Ale je nejaká, ktorá je k dispozícii modrý zub? Ďalšia otázka, prosím: pretože tam sú stovky typov MCU, existuje nejaký web, ktorý druh je a ja vybrať, ktoré je dobré pre moju žiadosť? Vďaka vopred, Shady

Ja neviem o žiadnej konkrétnej Micros s bluetooth na palube .... nie z vrcholu mojej hlave aspoň som si istý, že sú vonku. CSR je Bluetooth čipy na základe ich BlueCore technológií a majú na palube mikra všeobecne. Ja by som možno pohľad na čip výrobcu, ktorý má CSR na riešenie. CSR webových stránkach sa partnerom spoločností kótovaných na burze, ktoré používajú technológiu tu. Jedným z riešení je jednoduché LMX9838 národná, je to všetko v jednom module (vrátane antény). Obsahuje kompletnú BT stack až SPP profil. Jediné, čo musíte urobiť, je Inteface cez UART na mikro a oznámi LMX9838 prostredníctvom AT príkazov.

Ďakujem vám rex_llama, takže viete, k ničomu webové stránky, ktoré má niečo ako vyhľadávač, takže môžem vložiť svoje needings v mikrokontroléru a to ma vedie k správnej kodeky?

Ospravedlňujeme sa, ale neviem o každej jednotlivé webové stránky, kde môžete zadať alebo vyhľadať mikroprocesor, ktorý vyhovuje vašim potrebám. Všetko, čo môžem urobiť, je navrhnúť ísť do každého z jednotlivých webových stránok pre mikro výrobcu ... ako Freescale, NXP, NEC, Cypress, Microchip, TI, ST, atď a bude hľadať funkcie na týchto stránkach. Veľa šťastia

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back