ESR hodnota pre LDO a TK

E

ee_cchac

Guest
Ja som teraz pracoval na LDO, sees byť takmer dokončiť. Ale mám problém. Keď som pracoval na môj návrh LDO, zaťaženie SPP je ESR hodnota je 1 ohm. Potom, keď som skoro koniec, počul som, že 1 ohm je príliš veľký, a 20m ohm je vhodný. Potom som sa super, pretože sa mi sees musím späť do prvý krok na nastavenie veľkosti LDO. Otázky by som sa opýtať: 1> Počul som, že 1 ohm je vhodný na použitie, zatiaľ čo malé hodnoty hovoria, 20m ohm je tiež dobré. Je to v závislosti na aplikácii? Akú hodnotu by som mal použiť? 2> Môj TK Výsledkom je Evry zlé, myslím, že by mal byť "Vďaka" bandgap (BJT * *) obvod, pretože čas je runnign von, znaleckých daj mi rady navrhnúť jednoduchý a nízky TK (50ppm/oC) bandgap?

Dobrý deň, aj keď vysoko ESR hodnoty sú dobré a stablility hľadiska. To bude mať vplyv na PSRR zle. Tak svoje dobré použiť čiapka s nízkym ESR záťažou. Myslím si, že by mali vytvárať LDO na 20m Ohm alebo nižšia. Myslím, že jednoduchý konštantný GM zaujatosť okruh s prvou kompenzácie, aby teplota by vám <50 - 60 ppm TK. Môžete si tiež urobiť nejaké orezávanie Ak to nie je možné, aby splnenie tohto špec. Ale myslím, že by ste mali byť schopní dosiahnuť bez strihania. ide Fred

Vďaka za odpoveď ja teraz mám ďalší problém, zistil som, že LDO TK nenasledujú bangap TK. Môj bandgap TK sa deje tvar, ale je LDO súlade s rastúcim sklonom .. Zdá sa môj okruh by mal správne connetion. niekto vedieť, čo sa deje?

Dobrý deň, Ak je u potreba stabilný LDO s nižšou ESR, potom u ísť na frekvenčný kompenzácie s GM vylepšení. K dispozícii je papier "Čaitanja Chava" na túto tému. Tiež, TK sa zvyšuje sklon byť v tvare kopule zmenou odporu. Jedna vec je mať na pamäti, je odpory spätnej väzby musí byť v násobkoch. Napríklad, R1 = 20k a R2 = 37.5k, vyberte jednotku odporu, ako 5k. U R1, použitie 4 jednotky odpory v sérii. U R2, použitie 7 Jednotka rezistory v sérii (35 k ohm) + 2 jednotky odpory paralelne (5k / 2 = 2.5km). Aby sme to zhrnuli, bez ohľadu na odpor u potrebovať, musí byť odvodený z rady paralelné kombinácie rezistorov jednotky. Tým sa zníži kolísanie odporu rôznych hodnôt cez roh PVT. Dúfam, že u pochopil ... S pozdravom, cinch

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back