ESD pre rozhranie RS-485 IC

F

fengluan

Guest
AS RS485 špec. Spoločná vstupné volatage rozsah (-7V, 12V), ako môžem navrhnúť môj ESD sturcture pre signál napájanie 5V. Aj pre ESD použitie, akýkoľvek rozdiel medzi normálnou a diódu zener W / P + dióda?

Reverznej neobjektívna pn-križovatka má nízku prúdovú schopností, o 0.1-0.3mA/um_perimeter. Takže tento typ štruktúry nie je vhodný pre ochranu pred ESD, pretože to zaberá dostatočný priestor zomrieť. Vpred ovplyvnená dióda je najlepšou voľbou pre buiding aktuálne cesta ESD ochrany. Má veľké schopnosti súčasných asi 10mA/um_perimeter. Pre ochranu zbernice RS485 vankúšiky IC myslím, že u mať 2 spôsobmi. Prvým z nich je viac ľahko realizovať. 1) Využite rady back-to-back pripojených zariadení s snap-back akcie (ako TFO, ggNMOS, kedy ggPMOS), alebo reťazec, ak je rozdelenie napätie jedného prvku je príliš nízka. Vzhľadom k polarite ESD ZAP jedného prvku prácu vpred ovplyvnená dióda, ďalšie práce v module snap-back regiónu. 2) Pozrite sa na symetrické polovice napätie zariadenia SCR. Toto zariadenie zaujímajú najmenšie zomrieť oblasti, ale veľmi citlivá na riadenie. Navrhnúť také zariadenie je requered vyrobiť a preskúmať veľa experimentálnych vzoriek vždy, ak sa u zariadení simulačný nástroj s kalibrovaným modely. Tak či onak by sa u kontaktu s zlieváreň a získať informácie o ESD vlastnosti zariadenia (napr. TLP výsledky meraní). Tiež u musieť prečítať niektoré knihy o ochranu pred ESD a pozrite sa na patenty. Bohužiaľ som si, že som nemohol dať u pripravené na použitie riešenie.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back