A
ashishjindal76
Guest
Ahoj všetkým
nemá žiadne telo tu vôbec zaoberať sa týmto problémom.
Som pomocou ISE webpack 5,2 povýšený do 5.2.03.Syntéza je ok, pričom ide o preklad NDGBuild dáva túto chybu.
ERROR: NgdBuild: 455 - logické, čisté 'cclk' má niekoľko vodičov.Možných
vodičov je príčinou tejto skutočnosti sú pin O bloku ibufg_x s typom IBUFG, PIN PAD na blok s cclk typu PAD
ERROR: NgdBuild: 466 -
input pad čistej 'cclk' bolo nezákonné spojení.Možné kolíky sú príčinou tohto pin O bloku ibufg_x s typom IBUFG.i dont vedieť, že to robí s týchto chýb a ako vyriešiť tieto chyby.
čistú cclk bola definovaná ako signál a na výstupe z Global hodiny pufra IBUFG.
Tiež, že v súvislosti s viac vodiči tento signál bieng výstup z Ibufg je uvedený ako vstup do zložky ako hodiny, ktoré dáva tejto chyby.
jestli niekto tu vie o tomto probléme a riešení, pomozte mi z tejto situácie.
pozdravy
Ashish
nemá žiadne telo tu vôbec zaoberať sa týmto problémom.
Som pomocou ISE webpack 5,2 povýšený do 5.2.03.Syntéza je ok, pričom ide o preklad NDGBuild dáva túto chybu.
ERROR: NgdBuild: 455 - logické, čisté 'cclk' má niekoľko vodičov.Možných
vodičov je príčinou tejto skutočnosti sú pin O bloku ibufg_x s typom IBUFG, PIN PAD na blok s cclk typu PAD
ERROR: NgdBuild: 466 -
input pad čistej 'cclk' bolo nezákonné spojení.Možné kolíky sú príčinou tohto pin O bloku ibufg_x s typom IBUFG.i dont vedieť, že to robí s týchto chýb a ako vyriešiť tieto chyby.
čistú cclk bola definovaná ako signál a na výstupe z Global hodiny pufra IBUFG.
Tiež, že v súvislosti s viac vodiči tento signál bieng výstup z Ibufg je uvedený ako vstup do zložky ako hodiny, ktoré dáva tejto chyby.
jestli niekto tu vie o tomto probléme a riešení, pomozte mi z tejto situácie.
pozdravy
Ashish