Error: Ngdbuild: 455 a chyba Ngdbuild: 466

A

ashishjindal76

Guest
Ahoj všetkým

nemá žiadne telo tu vôbec zaoberať sa týmto problémom.
Som pomocou ISE webpack 5,2 povýšený do 5.2.03.Syntéza je ok, pričom ide o preklad NDGBuild dáva túto chybu.

ERROR: NgdBuild: 455 - logické, čisté 'cclk' má niekoľko vodičov.Možných
vodičov je príčinou tejto skutočnosti sú pin O bloku ibufg_x s typom IBUFG, PIN PAD na blok s cclk typu PAD

ERROR: NgdBuild: 466 -
input pad čistej 'cclk' bolo nezákonné spojení.Možné kolíky sú príčinou tohto pin O bloku ibufg_x s typom IBUFG.i dont vedieť, že to robí s týchto chýb a ako vyriešiť tieto chyby.
čistú cclk bola definovaná ako signál a na výstupe z Global hodiny pufra IBUFG.

Tiež, že v súvislosti s viac vodiči tento signál bieng výstup z Ibufg je uvedený ako vstup do zložky ako hodiny, ktoré dáva tejto chyby.

jestli niekto tu vie o tomto probléme a riešení, pomozte mi z tejto situácie.

pozdravy
Ashish

Nazdar,

Nevím, jestli jeho možné umiestniť ouput z IBUFG na výstupnej pin vaše FPGA a použiť ju ako čas v designe.Tvorca snaží dať signál do IO pad, a tak nemožno použiť ako vnútorné hodiny ...
Možno si musíte vygenerovať 2 BUFG sa rovnakým vstupom.jeden výstup bude použitý ako vnútorné hodiny, ostatné ako výstup.
Použitie atribútu, aby sa zabránilo syntéza symplification (s XST):

atribút zachovať: string;
atribút udržať na cclk1: signál je "true";
atribút udržať na cclk2: signál je "true";

Dúfam, že to pomôže vám ...

nazdar
vďaka za pomoc a suggestion.vlastne som sa na problém a vyriešiť to.čo to bolo dať problémom bolo, že na vstupe bol laready nárazník
tj bufg, ktorú som poznal, ale prišlo didnot vedieť neskôr, a já se snažil poskytnúť ďalšie globálne hodiny pufra,
tj ibufg.i vyriešiť to.tak ako tak vďaka.

pozdravy
Ashish

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back