Ensemble výuka

T

tonino888

Guest
Zdravím všetkých,

Má niekto návod pre Ansoft Enseble?

Snažila som sa využiť HFSS simulovať mikropáskového linky, ale som nedostal nič dobrého výsledku.Teraz by som chcela skúsiť pomocou Ensemble, ale nikdy sa mi na nej pracujeme.

Thanks in advance,

Antonio

Môžeš mi povedať, aký druh problému sa stretnete s pomocou HFSS, ak som sa týkajú HFSS je a upgrade verzií Ensemble.

Brgds

kmmaran Napísal:

Môžeš mi povedať, aký druh problému sa stretnete s pomocou HFSS, ak som sa týkajú HFSS je a upgrade verzií Ensemble.Brgds

Teraz sa pozeráte na rovnaký problém ako ja asi pred dvoma rokmi.
Napriek svoje najlepšie úsilie, som nenašiel žiadne oficiálne výukový program pre Ansoft Ensemble
o mikropáskové riadky, len na planárne antény a filtre.

Je však dostatočne jednoduché a rýchle, a to vďaka mami, tak to beží oveľa rýchlejšie
ako HFSS.
Začnite s čerpaním mircrstrip jeden riadok na prvej kovovej vrstvy.Použiť poskytnutú mikropáskového kalkulačku, pridajte porty a riešiť.Neexistuje žiadne nastavenia pre viazanú porty, takže nájsť diferenciálnu parametre by mohol byť problém.

Všeobecne povedané, použitie HFSS, to je viac pamäti hlad, ale budete môcť vyriešiť priechody a podobné odtrhnutosti.

Ďakujem vám všetkým za odpovede k môjmu téme.

Hlavné problémy som mal s použitím HFSS sa o dobu, ktorú potrebuje na riešenie veľmi jednoduché mikropáskového a páskové štruktúry, hlavne, keď som chcel mať širokopásmové analýzy.Niektorí priatelia mi povedali, aby som skúste Ensemble simulovať tento druh stavieb, a ja som teraz snažia vyriešiť.

Ak dostanem nejaký dobrý výsledok ja vám poviem, stále čaká na akékoľvek Ensemble výučba, ak niekto to mám.

Děkuji moc.

fantomf4 Napísal:

Teraz sa pozeráte na rovnaký problém ako ja asi pred dvoma rokmi.

Napriek svoje najlepšie úsilie, som nenašiel žiadne oficiálne výukový program pre Ansoft Ensemble

o mikropáskové riadky, len na planárne antény a filtre.

Ďakujem vám sassyboy,

Musel som sa pozrieť na Ensemble Ukážky a bolo veľmi užitočné pre mňa.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back