EMC skúšobné požiadavky pre bývanie bezpečnostných produktov

A

artem

Guest
Potrebujete nájsť EMC vyžarovanie a odolnosť a funkčné požiadavky na bývanie bezpečnostných systémov. Zatiaľ čo metódy Test odolnosti sú uvedené v EN 61000-4-x série imunity limity emisií a funkčné požiadavky nie sú jasné pre mňa. Môžem použiť imunity limity stanovené pre EMC pre obytné obchodné a ľahkého priemyslu, alebo je produkt požiadavky normy? Vďaka

Urobil som EMC / EMI testovania pred. Verím, že by ste sa mohli pozrieť na tento problém takto: 1) je produkt pre komerčné, priemyselné využitie, alebo vojenská? 2) Je výrobok určený pre americký trh, Európa, Japonsko, Čína, alebo Ázie. To by sprievodca zistiť, či by ste sa mali pozrieť na CISPR (Európa) alebo FCC (Amerika) pokyny pre uvedenie produktov. 3) Na základe pokynu zaistiť, bude to potom zistiť, či je potrebné urobiť, vykonávané emisií, vykonaných citlivosti vyžarovanie, alebo vyžarované citlivosti? 4) všetky tvoje problémy, potom je možné riešiť len tým, že si akreditovanou skúšobňou domu, ktorý bude poskytovať skúšobný plán a správa pre produkt [size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/ veľkosť] Konkrétne na Vašu otázku, bolo by to "áno", normy sú všeobecne veľmi citlivý produkt a preto na rozdiel skupiny Existovali by rôzne požiadavky na skúšku.

Ahoj wchu01 som potrebné definovať špecifikácia produktu požiadavke na začiatku návrhu a identifikáciu porúch a úrovňou emisií na každom porte systému ako celku. Snažím sa nájsť produkt štandard pre to, čo navrhujete. Zdá sa, že tento produkt trieda nie je explicitne definované v: http://www.iec.ch/zone/emc/cispr_guide_2004.pdf Ja nemám všetky normy, aby zabezpečili, že voľba limitu definovanie dokumentov má pravdu. Z inet pre niektoré produkty, ktoré by mohlo byť zrejmé, že (napríklad): "CE (Európa): EN50081-1, EN50082-1, EN50130-4, EN55022 elektromagnetickú kompatibilitu, emisie a odolnosť http://www.iautomate.com/promo15 . html "Aké sú ďalší výrobcovia na mysli. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 2 minútach: [/color] [/size] Tak EN50130-4 vyzerá ako jeden produkt.

rogerynt, vďaka za dokument, ale to nie je to, čo potrebujem. Vyššie uvedené normy definujú ako emisie a požiadavky na odolnosť.

Ahoj Artem, podľa môjho chápania, výrobok musí prejsť EN55022. Urobil som test v minulosti a niektoré údaje je pripojená na váš odkaz. Prosím, pozrite sa, či to pomôže, alebo nie. emc1.jpg: Prebehlo Emssion dát emc2.jpg: Grafický výsledok nad emc3.jpg výsledku merania: vyžiarenej Údaje o emisiách

Ahoj rogerynt V Posledný príspevok som myslel, že en550022 nie je jediná, ktorú potrebujem. IEC hovorí, že pre multifunkčné zariadenie, musí každá norma pre jednotlivé funkcie môžu byť testované na dodržiavanie predpisov. Takže sa en550022 nie je jediná emisnú normu výrobku musí byť certifikované pre. Snažím sa nájsť EN50130-4 Okrem vyššie uvedených noriem.

Bolo by možné, aby nám svoj produkt ako by som veriť, že požiadavky na testovanie, ktoré odkazujú na typu produktu, ktorý sa snaží dať na trh? [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 8 minútach: [/color] [/size] Artem, mohlo by to byť trochu z bodu, ale ... Spomenuli ste, že sa snažíte definovať produkt požiadavke na začiatku dizajn. Pre môj projekt, od začiatku je produkt triedy identifikovaný, po ktorej projektový tím by sa dodržiavať určité pravidlá pre zníženie podpisu EMI To však dať naozaj veľa istotu, či sa systém mohol jasne EMI na konci dňa. To je dôvod, prečo sa musí vyskúšať a potom by to prepadlo z meraní pravdepodobne videli, kde je vaše problémové oblasť sa zlepšiť. Napríklad, pracoval na Wi-fi projekt, určite emisií bol čakal, že na frekvencii 2,4 GHz, ale pretože sa jedná o Wi-Fi produktov, je v poriadku hľadať vlnitější. Preto, to naozaj záleží na produkte, ktorý sa pozeráme.

OK, to je trochu prehľad: bezpečnostné monitorovacie zariadenie (snímač vstupu apod), mobilné pripojenie (certifikované pre modul CE), životné prostredie zber údajov a poskytovanie IT vybavenie. Miesta na použitie - obytné vozidlá priemyslu. Jedná sa o základný a univerzálny platforma existuje v podobe prototypu. A tak sa snažím znížiť iterácií pred výroby znížiť náklady na certifikáciu. Najdôležitejšie je, odolnosť a bezpečnosť.

Artem, jo môj výrobok nie je certifikovaný pre CE, ale z mojej obmedzené vedomosti, ktoré by som si: 1. Pretože je priemyselné použitie, nie je skutočná potreba testovania odolnosti pre vedené a vyžarované. 2. Ak je komunikovať bezdrôtovo potom bude možné sa k testu emisií a vy by ste mali byť v poriadku. Pokiaľ ide o zníženie nákladov, pre môj spôsob, ako už bolo spomenuté, je len test na to. Avšak test domy majú zvyčajne testovanie a certifikáciu pravidelnú výučbu, ktorá je za nižšiu sadzbu. Pravidelnou výučbu je len pre-testu, ktorý je podobný certifikáciu, ale nepodporujeme. Vopred skenovanie vám umožní spoznať emisií z vášho systému.

Ste si istí, že žiadnu imunitu testy sú potrebné? Ale čo IEC 61000-6-2 definuje? (Všeobecné normy Odolnosť pre priemyselné prostredie) Emisná budú testované aj preto, bezdrôtovú časť je nielen ten, vytvára hluk, ale regulátor a DC-DC časť a akékoľvek prepínanie dielov.

Dobre, pre emisiu by som understand.but pre imunitu mohlo by to byť vlnitější na základe zdôvodnenia?

Ahoj Artem, myslím, že je nepravdepodobné, že by upustiť od immumity test na schválenie CE. Aj keď v laboratóriu súhlasí s tým, vydať správu. Ale to ešte Poznámky tento test položky (v prípade neúspechu). Preto, keď si zákazník prečíta správy potom obchod dokončiť. Pre skúšobné problém, je možné požiadať Lab. za váš záujem a spustiť test tam? Tento test je veľmi ťažké robiť v dome. V žiarivý režimu. Vaša potreba anténu a signálne generátor nastavenia: a.) 1 kHz 80% AM modulácia b.) 1Vp-p hojdačka na meter @ c. 3 meter), skenovanie až 1GHz na 1% prírastok frekvenčný krok. Tento produkt potrebuje dobré oddelenie (zodpovedajúca hodnote a umiestnenie), ako aj dobrý PCB layout. Roger

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back