EM najlepší nástroj pre reflektory ..? Potrebujete pomoc!

• Thread starter atul_microwaves_antenna
  • Start date
A

atul_microwaves_antenna

Guest
Zdravím všetkých odborníkov, snažím sa simulovať reflektor antény ako sú rohy, parabolické atď som začal s Corner a SuperNEC, ale zdá sa, že výsledky nie sú príliš presné a NEC vždy vykazujú účinnosť 100%. Začal som potom s IE3D, ale zdá sa, že to je gud pre hoblík štruktúry. 3D modely navrhovanie a simulácia vyzerá, že je ťažké tam. Už som išiel thorugh nejaké staré tému diskutovať EM najlepší nástroj pre antény. Môj požiadavka je veľmi špecifický. Chcem dobre EM software pre antény reflektor (všetky typy). Čo by som mal prednosť? Som nováčik v tejto oblasti a nemohol sa rozhodnúť, odkiaľ začať hneď. Má niekto používa Fidelity z Zéland pre reflektory? Budem používať. Ako je to ..? Pls dajte mi vedieť ..

môžete určiť, aké sú vaše požiadavky? software, hardware? Ak chcete postaviť? Je to laboratórium projekt?

Dobrý deň, áno, to je laboratórium projekt a je to práve začalo. O požiadavke, chcem najprv simulovať rohu a potom parabolický reflektor základné. O tom, ktoré, môžem povedať, Zoberme si príklad z akéhokoľvek JD Kraus a Balanis knihy. Som naozaj snažia dostať do rúk ako prvý. Pokiaľ ide o praktické aspekty, som tiež sa do toho, ale v skutočnosti hovorí pre mňa choseing právo softvér pre simuláciu predsedu zamerané parabolický reflektor alebo roh námestia reflektor je prvá vec, ktorú som chcel robiť, ale snaží trochu aj tu. Áno, chcem postaviť na konci a na H / W a S / W požiadavku musím vybrať dobrý simulátor EM prvý, kto skutočne. Prosím, dajte mi vedieť.

OK začať najprv tým, že pohľad na tieto webové stránky a dajte mi vedieť váš názor rohu reflektor h ** p: / / www.northcountryradio.com / Články / crfl.htm h ** p: / / people.wwc.edu / študent / andeda / škola / antény / Obrázok: h ** p: / / home-and-garden.webshots.com/photo/1376051172048941318oNrNWF parabolická: h ** p: / / www.mlesat.com / antennas.html all: h ** p: / / www.educypedia.be / elektronika / antennaparabola.htm h ** p: / / www.w1ghz.org/10g/antennas.htm Nezabudnite pomohol TLAČIDLO

Ahoj, ospravedlňujem sa za to ... Som nováčik pane .. pls to nevadí .. budem si to pamätať .. Áno .. mám kontrolu jeden po druhom ... a dajte vedieť u pane ..

Ahoj, ospravedlňujem sa za to ... Som nováčik pane .. pls to nevadí .. budem si to pamätať .. Áno .. mám kontrolu jeden po druhom ... a dajte vedieť u sir ..
Čo máte na mysli? Skontrolujte stránky sa budem snažiť po softvér stránok. Ale kontrolu výsledkov s anténou kníh

Ahoj, to je co som zabudol kliknúť na tlačidlo pomohol ... nič viac ... Áno, pls príspevok s / w stránky ... Pozrela som sa na odkazy u Napísal y'day .. jeden z odkazov je veľmi užitočné ... veľmi gud odkazy sú ...

Skontrolujte, či tento odkaz obsahuje niekoľko antén balíčkov softvér. h ** p: / / www.wiley.com / vysoká škola / stutzman / std.htm Toto je návod na reflektora antény h ** p: / / www.cv.nrao.edu/course/astr534/ReflectorAntennas.html

Mali by ste sa pokúsiť TICRA pochopiť, ktorý je špeciálne vyvinutý pre reflektor. Tu si môžete stiahnuť študentskú verziu na svojich internetových stránkach.

Ahoj fishyxl, vďaka .. y'day Stiahol som si študentskú verziu a nainštaloval ... zdá sa, dobrý .. ale ja som stále skúma ..

Ahoj, ja som kontrolu Sabor tiež, ale ono doesnt poskytnúť presné results.I povedať, keď som sa pokúsil simulovať návrh príklad z knihy Balanis to dáva iné hodnoty zisku. A to nepodporuje chyby povrchu skreslenie, ktoré tiež musím moc.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back