C
chuckster
Guest
Ahoj, ja som tu nový, a nie ste istí, kam umiestniť to v túto chvíľu, pretože možno to lepšie poslúži v digitálnej alebo možno v analógovej časti. Mám celý dom audio systém. Chcem, aby zdroj plug v 6 rôznych miestnostiach svojho domu, aby niekto v miestnosti možnosť pripojiť iPod alebo čo vôbec do toho. Problém je, že som si jedného zdroja na mojom prijímači k dispozícii pre toto. Chcem mať možnosť inštalovať tlačidlo vypínač v každej izbe, a keď som v spálni a stlačte tlačidlo zdroje bude v spálni, a čo je zapojený do konektora bude môcť byť vypočutý, a keď som v obývacia izba a stlačte tlačidlo chcem, prejsť zo spálne do obývačky, takže teraz zdroj v obývacej izbe môže byť vypočutý. Mám predstavu o tom, ako si myslím, že musí byť napojené všetky, ale som neistý typu obvodu. Myslel som, že relé, ale možno, že by mohol byť hlučný. Cieľom je, aby sa projekt box s vstupom 6 tlačidiel a vstup 3,5 mm stereo jack 6 a jeden výstup RCA káble ísť do vstupnej zdroj mojej stereo. Dúfam, že som napísal dosť jasne. Ak niekto vie o také zariadenia, ktoré už existujú, môže byť jednoduchšie kúpiť, ale ja som nevedela také zviera. Vďaka