Elektronické zariadenia Lab zoznam

Z

zawminoo

Guest
Ahoj všetci! My dôstojník chcú, aby výskumné skupiny. My dôstojník povedal, aby sa zoznam pre elektronickú Lab zariadení. (Osciloskop, digitálne merače, lavice napájanie, ... atd) Čo treba vybavenie? Aký typ sú dobré? Môžete mi pomôcť? Prosím, pomôž mi ..... Zaw

prosím konkrétnejšie lil o tom, čo si r výskum. Je to základný elektroniky, výkonovej elektroniky, digitálnej elektroniky, vysokofrekvenčné ckts. Stačí vložiť svoje parametre týmto spôsobom, ktorý môžu používať u: - max striedavé napätie, maximálna jednosmerné napätie, prúd max, max frekvencia u môže merať .. max napájanie u require.just môže urobiť štúdiu o týchto a prísť s maximálnym a absolútna parametre, ktoré budú užitočné pre voľbu pre pravé zariadenia pre vás. Na zdravie!

Ahoj, je vhodnejšie povedať, ako projektové skupiny, ako výskumné skupiny. Túto skupinu je produkt detekciu objektov systému, vysoké zabezpečenie systému Office, sieťová spínacie zariadenia, mobilných telekomunikačných zariadení a mikroprocesor na základe projektov. Po prvé, musím základné elektronické vybavenie laboratória zoznam. Ďakujeme! Zaw

Základné zariadenia sú CRO (30MHz), jeho deliace sondy, digitálny multimeter, normálne 12V/3A zdroj napätia a spájka.

Ahoj kámo, čo je cieľom výskumnej skupiny tvoja? Samozrejme, v každom výskume, je tu cieľ ... Aj knoe Môžete uviesť niektoré základné elektronické prístroje, ako youve už bolo povedané, však, tam sú instrumnets, ktoré majú konkrétnu špecializáciu. zvlášť keď sa pri analýze Telecomu sietí, môžu byť vidieť na internetových stránkach Národného Intruments alebo Fluke pre niektoré prechádzanie svojich výrobkov

Dobrý deň, pre meranie nástroje a generátory signálov odporúčam rozsah Agilinet zariadenia. Ja osobne používam svoje osciloskopy, generátory signálov a sieťové analyzátory. Na zdravie Slayer

Ahoj všetci, ospravedlňujem sa, ak si pletú môj príspevok. Viem tiež základné nástroje pre elektronické laboratóriu. (Osciloskop, digitálny meter, generátor funkcií, generátor signálu, lavice napájanie, spájku, PCB frézky, atď), ale neviem akú značku, je dobré. Ak viete, prosím podeľte sa o svoje znalosti. Ďakujeme! Zaw

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back