elektromagnet a vysokého napätia

M

MaxElec

Guest
Ahoj všetkým! Mám vzduchu jadro elektromagnetu pracuje na 4,5 V DC. Čo by sa stalo, keby som prejsť povedzme 500V ~ 10 mA si to elektromagnetu (z Teslova transformátora). Bude to silnejšie magnetické pole?

ya samozrejme, že by elektromagnetické pole silnejšie ... ale ak vaše zariadenie nie je dostatočne odporová potom 500 môže spôsobiť vážne škody na to ....

[Quote = MaxElec] Ahoj všetkým! Mám vzduchu jadro elektromagnetu pracuje na 4,5 V DC. Čo by sa stalo, keby som prejsť povedzme 500V ~ 10 mA si to elektromagnetu (z Teslova transformátora). Bude to silnejšie magnetické pole? [/Quote] Skôr záleží na Coil, ale skôr by to urobiť oveľa slabšie magnetické pole. Nejedná sa o napätie to je nutné, jeho ďalší tok prúdu a počtu závitov na cievku.

Musím súhlasiť s oboma odpovede, pretože som myslel na rovnakej ceste. Cuz Aj nemôže testovať som stále zmätená. Je to normálne, čo chemelec napísal, ale nie som si vôbec istý, že by to mohlo byť, pretože toto napätie by sa mal zvýšiť magnetické pole, bez ohľadu na malé sily?

[Quote = MaxElec] Musím súhlasiť s oboma odpovede, pretože som myslel na rovnakej ceste. Cuz Aj nemôže testovať som stále zmätená. Je to normálne, čo chemelec napísal, ale nie som si vôbec istý, že by to mohlo byť, pretože toto napätie by sa mal zvýšiť magnetické pole, bez ohľadu na malé sily? [/Quote] No, môžete sa obrátiť toto vysoké napätie na cievke. (500 V), ale akonáhle ste sa, že na cievke, a ak ste sa zmerať, zistíte, že už nemáte vysoké napätie. Výsledné napätie na cievke bude: ** odpor svojho Coil, delené 0,01 ampér (10 mA.) = Voltov.

Súhlasím s tým, ale mám na mysli, že by sa zvýšila, ak je cievka znesie toľko aktuálne, pretože úloha je budeš mať cez 500, ak je zdroj dostatočne silný, aby dodávky toľko prúdu .... to, čo sa snažím povedať je, že sa bavíme o ideálnym zdrojom energie tu ....

[Quote = A. Anand Srinivasan] Súhlasím s tým, ale mám na mysli, že by sa zvýšila, ak je cievka znesie toľko aktuálne, pretože úloha je budeš mať cez 500, ak je zdroj dostatočne silný, aby dodávky toľko aktuálne ... . to, čo sa snažím povedať je, že sa bavíme o ideálnym zdrojom energie tu ....[/quote] No, ak na 500 V, bol tiež vysoko aktuálne, áno, to by zvýšilo magnetické pole. ALE Dependiing na veľkosť vodičov a DC odpor svojej role, môže čerpať stovky Zosilňovače a Litterly Burn Up okamžite. Avšak si prvú otázku NEŠPECIFIKOVANÉ 500 V pri 10 mA. Striedavo, len vedenie, ktoré 4,5 voltov a používajú viac závitov ťažké meradlo drôt na cievke, tiež zvýši magnetické pole. (Za predpokladu, že cievky DC odpor je stále nízka počítať s viacerými elektrického prúdu.)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back