Elektrických obvodov cvičenia

B

BlackOps

Guest
Dobrý deň, nemôžem nájsť v knihe Internet problémy, pre elektrické obvody, alebo iné elektrické obvody kniha s problémami, a dokonca aj problémy a krátke odpovede! Môže mi niekto pomoct? Bol by som veľmi rád, keby u mňa bude poskytovať niektoré dokumenty obsahujúce elektrický obvod problémy s krátkou odpoveďou! Možno niektorí z vás študentov vysokých škôl, a také súbory? Ja by som uvítal, keby u'd e-mail mi je! Vďaka vopred!

Ahoj z Azerbajdžanu, už mám tento:) potrebujú viac pomôcť?

Ďakujeme, že u tomdchao, potrebujem čo najviac cvičení obvodové analýzy! (Cvičenie na nodálnej siete analýzy, Thevenin Norton teorém, princíp superpozície, Fourier, HUS ... a všetko, čo sa zaoberá analýza obvodu Engineering) Možno, že niektorí z U sú v škole a máme takéto dokumenty vo formáte PDF? Ocenila by som pomoc, vďaka vopred

Potrebujem v rovnakej tému ......... zvlášť, ktorá má v závislosti Zdroj: arrow:

áno, môže mi niekto pomôcť s týmto jednoduchým problémom?

Dobrý deň, s týmto ebook horúčku, v ktorej žijeme, niekedy sme len zabudli na hľadanie "staromódny knižnice" a prejdite na Google nájsť ebooks. Odporúčam čítanie dvoch kníh, ktoré som nikdy nájsť ako ebook, napísal Boylestad. Oni sú veľmi dobré a od vás ľahko tvrdé cvičenie: Úvodné analýzy obvodov elektronických zariadení a teórie obvodov tiež Počas mojich vysokoškolských dobe som sa často pozeral na knihy z kolekcie Schaum. Prvé rieši veľa problémov, a potom dať nejaké to skúsiť. Je to veľmi jednoduché poučiť sa z tejto kolekcie. Myslím, že nájdete to v ktorejkoľvek knižnici bez problémov vôbec. Pravdepodobne budete tiež nájsť ebook verziu. Dúfam, že som mohol pomôcť. mcoster

Salam Pokiaľ je to len pre svoju osobnú potrebu myslím, že kompetencie nie je priamo úmerná noof cvičenia vám vyriešiť. Na začiatku áno, to je pravda, ale zložitosť cvičenia by mali rásť ako je zvyknutý zmysel riešiť cvičenie s podobnými zložité, ak tým je 100 krát viac. Myslím, že by ste mali začať jednom projekte, kde svoje vedomosti musia byť použitá. Nenechajte strach, aby sa zložitá - bude upozorniť na oblasti, kde kompetencie je potrebné ďalej rozvíjať. Ľudského poznania schopností vnímania funguje lepšie, keď sú kombinované rôzne metódy. Prekvapivo isté platí aj pre fyzickej kondície tiež. PS aztu'da mi oxuyursunuz?

Nemôžem si ho stiahnuť, Iam z Vietnamu, učím o elektronické zariadenie, ale nemám veľa cvičenia, plz pomôžte mi!

Použite "Eleltrical technológie Hughes". Dobrá kniha pre začiatočníkov a študentov.

Pýtali ste sa na EDA E-books Upload / Download & EDA & Electronics E-Book Súvisiace odkazy fórum tu?. [Size = 2] [color = # 999999] Pridané po 1 minút: [/color] [/size] Pýtal ste sa na EDA E-books Upload / Download & EDA & Electronics E-Book Súvisiace odkazy fórum tu?. Tu nájdete niekoľko kníh, ktoré sa zaoberá Elektrické obvody a analýzy.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back