Electromechical transducer teórie

W

Walters

Guest
Prevodník-zmeny elektrického pohyb na mechanický pohyb

v elektronike je kondenzátory, induktory, transformátory, tranzistory, rezistory
za použitie elektrického pohybe

Aký by mal byť kondenzátory, induktory, transformátory, tranzistory, rezistory
na mechanický pohyb?to je môj problém, pretože ja neviem čo
kondenzátory, induktory, transformátory, tranzistory, rezistory, je pre mechanické
návrhu?

Ako môžem použiť tento mechanický pohyb dostať fázy presunu ako elektrickej pohyb
s kondenzátorom alebo induktor?

Nazdar

Máte radi zastupovať tlmenie, tuhosť pružiny s elektrickým ekvivalent?
elektrické domain <-> mechanické?

Cl

áno, to by mi pomohol sa veľa vďaka

tlmenie, tuhosť pružiny s elektrickým ekvivalent?Áno

Nazdar

Myslím, že je pre vás jednoduchšie, ako si knihu som naskenovať nejaké stránky, tak si túto knihu
Microsystem Design
Stephen D. Senturia
a skontrolujte, či tieto stránky

52 53
139
141 - ~ 160
okrem iného

Bolo to to, čo ste chcel?

Cl

kondenzátory, induktory, transformátory, tranzistory, rezistory
Zmeny prúdu alebo napätia sa prúd mení Flow pre elektrické pohybe

na mechanický pohyb

Ako môžem zmeniť tok mechanický pohyb, ako kondenzátory, induktory, transformátory, tranzistory, odpor sa v elektrických pohybe

v mechanický pohyb já nevím, co je pre kondenzátor mechanickej energie alebo pohybu tok?

v mechanický pohyb já nevím, co je odpor k mechanickej energie alebo pohybu tok?

v mechanický pohyb já nevím, co je pre induktor mechanickej energie alebo pohybu tok?Vkladá 1 hodina 41 minút:

Snažia prevádzať zvukové elektronické signály na mechanické signály
tak som si zmeniť a zmeniť tok mechanickej energie, ako sú elektronické obvody
robiť, ale to s mechanickými obvodmi, rovnako ako elektronické obvody

príklad 1). fázového posunu elektronické obvody
fázy použitie filtrov

Čo by to bolo pre mechanické okruhu?
Čo by som využiť k posunu mechanickej energie alebo pohybu, aby
fázový posun?

2). Bandpass, Notch, Highpass, Lowpass filter elektronické obvody
Čo by to byť pre mechanické okruhu?
Čo by som použiť, aby mechanický filter okruhu?Nástroje použité: páky, zotrvačníky, pružiny, prevodovky

Nazdar

Čítal ste stránky?
Myslím, že to shopuld pomôže vám, že ste dynamických rovníc.

Cl

Môj obľúbený mechanické analógie s elektrickými zariadeniami:

Wire - vodné fajky
Napätie - tlak vody
Aktuálne - prietok vody
DC napätie zdroja (batérie) - čerpadlo, ktoré zabezpečuje stály tlak
DC zdroj prúdu - čerpadlo, ktoré zabezpečuje konštantný prietok
AC napätie zdroja - čerpadlo, ktoré poskytuje oscilační tlak
AC zdroj prúdu - čerpadlo, ktoré poskytuje oscilační prietok
Rezistor - úzka rúrka
Kondenzátor - potrubie zablokované elastické diaphram
Induktor - trúbka obsahujúce obežné koleso so zotrvačníkom
Dioda - jeden-way flow ventil
Tranzistor - ventil ovládaný malým tlakom (alebo toky) vstupné kontroly

Teraz môžete vytvoriť najrôznejšie bláznivé obvodov.

Echo47 Vďaka za informácie

Aký by mal byť transformátor?

Podajte vodu fázový posun?

Transformer - Hmm, keď som sa o tom jeden.Myslím, že dve cievky s viazanou zotrvačníky bude fungovať.

Dalo by sa postaviť vodné fázového posunu rovnako ako elektrické fázového posunu.Napríklad, spojil v sérii: AC zdroj napätia, rezistor, kondenzátor.Napätie cez odpor je 90 mier von fázy s napätím cez kondenzátor.To isté sa deje vo vodnom okruhom.

Echo Thanks for the help

Ako asi dve cievky s viazanou zotrvačníky?

Ako by to byť vo vode, môžete mi vysvetliť viacFázový posun tiež, ako by túto prácu vo vode, môžete mi vysvetliť viac
sa mi o tom prosím, já nemôže tento obraz v mojej mysliPridaná potom, čo 59 sekúnd:
Mám problém, ako vodného okruhu, čo by sa okruhy vyzerať
alebo byť?

Môj voda induktor potrubia obsahujúce pripojené k obežné koleso zotrvačníka.Zotrvačník je zotrvačnosť je ako indukčnosť.Teraz stavať dve z týchto vodných induktorov (názov je "primárne" a "sekundárne"), a prepojiť ich zotrvačníky cez mechanickú spojkou, ako je prevodovka.Myslím, že sa bude správať rovnako ako elektrický transformátor.

Po prvé, máš pochopiť, ako funguje elektrickej fázového posunu?

Vodného okruhu, môže byť ťažké predstaviť si - rovnako ako elektrický obvod.To je to, čo matematiky a diferenciálnych rovníc, sú pre.Nakreslite si schému inštalatérske a skúste si predstaviť, že tlak vody a prúdenie vzduchu okolo obvode.

Moja vodu zariadenia sú imaginárne - nemôžete kúpiť v železiarstve, a môžu byť zložité na výrobu.

Thankds echo for your help

inštalatérske schéma a skúste si predstaviť, že tlak vody a prúdenie vzduchu okolo obvode.

Čo by vaša inštalatérske diagram vyzerať?dať fázy posuny na vodu

voda tečie dolu potrubia je InPhase Myslím, že ani voda vychádzajúce z domu
záhradné hadice, ako by sa aj fázový posun voda?Pridaná potom, čo 56 sekúnd:
Snaží viesť tlakovou vodou alebo oneskorenie toku v poriadku?

Pripojenie v sérii: AC zdroj napätia, odpor a kondenzátor.Moja ekvivalent voda zariadení: čerpadlo, ktoré poskytuje oscilujúca tlak, úzky potrubia a potrubia blokovaný elastické diaphram.Jednoducho zapojte ich do série a pridajte vodu.Napätie cez odpor (tlakový rozdiel cez úzky potrubia) bude 90 stupňov fázovo sa napätie na kondenzátore (rozdiel tlakov v elastické diaphram).

Ďalší spôsob, ako sa pozrieť na to, že prúd cez kondenzátor bude 90 stupňov smerom von fázy s napätím cez kondenzátor.Prúd cez kondenzátor tiež prechádza odpor, takže je úmerná napätie cez odpor.Môžete preložiť všetko, čo ide do vody.

Záhradná hadica je jednoducho dirigent.

Ak sa vám moje vodu zariadenia ťažké pochopiť, potom prosím ty lepší dizajn a povedzte nám o nich!

Díky za echo hovoril so mnou o tom

potrubie zablokované elastické diaphram

Takže keď voda zasiahne tento pružný diaphram tento pružný diaphram je ako guma
kapela v poriadku?a vytláča vodu, ako niektorí z skákať do vody
vytvoriť vlny?

Všetky moje voda zariadenia sú neustále plné vody.Voda nie je naozaj "hit", alebo niečo robiť vlny.

Máte-li čerpadlo vody do jednej strane diaphram, rovnaká suma vyteká na druhej strane (prúd sa rovná súčasnej out).Avšak, viac vody sa čerpadlo, tým väčší tlak trvá, pretože sa rozťahovanie diaphram (vytvorenie elektrického poľa).To isté s kondenzátorom, pretože pri prechádzaní prúdu cez to, že zvyšuje napätie cez.

Ak prestanete prietok vody (odpojenie kondenzátora), diaphram pružnosť spôsobuje vysoký tlak na strane jednej a nízkym tlakom na druhej strane, rovnako ako napätie cez nabitý kondenzátor.Ak pripojíte potrubia, ktorý umožňuje prietok vody z jednej strany diaphram priamo na druhú stranu, dostanete rýchly, ale krátky tokov až diaphram verzií všetkých svojich zásob energie, rovnako ako skratu účtovaný kondenzátor.
Naposledy upravil echo47 dňa 15 júna 2005 1:58, upraveno 1 celkom

Thanks echo

rozťahovanie diaphram (vytvorenie elektrického poľa).To isté s kondenzátorom, pretože pri prechádzaní prúdu cez to, že zvyšuje napätie cez.

, Ktoré znie zaujímavo

Takže ak sa nevytvára vodné vlny, ako to fázovému posunu vlny potom?

napätie = tlak vody
current = prúd vody

Preťahovanie diaphram = tlak vody vedie alebo zaostáva prietok vody na
druhej strane diaphram?

Späť na túto otázku: Myslíte si, pochopiť, ako funguje elektrickej fázového posunu?Chápeš matematický diferenciálnych rovníc?To je stredoškolskú matematiku, takže budete musieť ísť študovať na rok, alebo tak, a potom to všetko elektrickej (a mechanické), materiál bude oveľa väčší zmysel!
Naposledy upravil echo47 dňa 15 júna 2005 2:07 scénograf: 2 krát v celkom

Chápete, ako funguje elektrickej fázového posunu?
Áno napätie alebo prúd zaostáva alebo vedie na frekvencii závislá

Chápeš matematický diferenciálnych rovníc?

Ne ne naozaj ľútoVkladá 1 hodina 22 minút:
Čo vodného okruhu, alebo podobne by bolo, aby časová konštanta?

rezistor a kondenzátor vytvoriť časovú konštantu, ako by sa tieto práce
vodného okruhu?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back