Eldo po spracovaní knižničných Pomocník

A

ankitgarg0312

Guest
Ahoj, ja som s použitím Eldo pre okruh simulation.eldo má nejaký príspevok fuctions spracovanie knižnice, ktoré sú vopred podľa Eldo manuálu. Môže mi niekto povedať, ako ich môžem použiť. Regads Ankit

Môžete uviesť viac informácií - názvy funkcií, atď?

[Quote = ankitgarg0312] napr doba ustálenia [/quote] defmac Nastav (x, y, TiX, limit) = + (xycond (x, (y> (hod_y (y, TiX) * (1,0 + limitu))). | |. + (y <(hod_y (y, TiX) * (1.0-limitu))), TiX, 0.0)) defmac slewrate (a) = + ((sklon (a, hod_y (0,0) + (max ( a)-hod_y (a, 0,0)) / 3,0) + + sklon (a, hod_y (0,0) + (max (A)-hod_y (a, 0,0)) * 2.0/3.0)) / 2,0). extrakt Nastav $ (title, v (out), 200E-6, 0,05). extrakt $ slewrate (v (out)). end priamo z dokumentácie Eldo ... ustálenie a rýchlosť prebehu. v (out) je výstup OZ s krokom vstup. Konečná hodnota je prevzatá byť dosiahnutý v 200us a kód vyzerá po dobu (os X), kde je napätie (os Y) je do 5% z napätia na 200us okamih. dúfam, že to pomôže.

môže u povedz mi, z ktorého Eldo dokumentu nájdem všetky funkcie. Máme len Eldo užívateľský manuál, je tam ďalšia doc pre tento

[Quote = ankitgarg0312] môže u povedz mi, z ktorého Eldo dokumentu nájdem všetky funkcie. Máme len Eldo užívateľský manuál, je tam iný dokument pre tento [/quote] Eldo návod na obsluhu, kapitola 10, príkaz. Defmac popis Eldo užívateľská príručka, kapitola 24, v inej forme post-processing pomocou Tcl Eldo Užívateľský manuál, Príloha C Príklady, napr # 9, operačný zosilňovač, ak to pomôže ...

podľa kapitoly 23 z Eldo manuálu je asi 60 takých funkcií .. ktoré sú postavené v priebehu funkcie podľa manuálu nie je žiadne kapitola obsahuje Tcl všetkých tých?

[Quote = ankitgarg0312] podľa kapitoly 23 z Eldo manuálu je asi 60 takých funkcií .. ktoré sú postavené v priebehu funkcie podľa manuálu nie je žiadne kapitola obsahuje Tcl všetkých tých? [/quote] TCL src vstavaných funkcií? Myslím, že je nepravdepodobné, ale vždy môžete ísť do tcltk \ ixn \ iwidgets \ scripts a hľadať. Kódom Tcl tam implementuje vstavané príkazy. Tam sú. Tcl príklady, pozrite sa okolo stromu Eldo.

Pozrite sa tiež na to, čo je napísané v ch.10 pre. Extraktu. Mnoho funkcií vysvetlil tam taky. Nič moc iného než. Defmac

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back