EKG simulácia obvodov

R

reyge

Guest
Dobrý deň! Snažím sa simulovať predné ECG end konfiguráciu, ktorá je zobrazená na nasledujúcom obrázku. Aká by mala byť moja náhradný obvod k človeku? Ja som len pomocou elektroniky Workbench. Vďaka!

Stiahnuť EKG signály. Formátu WAV a potom sa na neho vzťahujú.

Myslím, že ich bude mať toľko času na získanie signálu zo súborov wav .. Myslím, že stačí použiť signálny generátor sínusového alebo striedavého zdroja za to. Mojím hlavným záujmom je to, čo som mal spojiť s pravou nohou disk

Vďaka! Ak som pochopil vestníku právo, sa zamerala na RC model pre vysokofrekvenčný signál. V úvode sa spomína iba tradičné nízke frekvencie ekvivalentný model ľudského tela. Štandardné EKG žiadosti len 0,05 Hz až 100 Hz šírky pásma, takže myslím, že to patrí k nízkej frekvencii a tak som mal nasledovať tradičný okruh modelu, ktorý predpokladá nulový odpor a kondenzátor niektoré hodnoty (musím si referencie 1 a 2 pre správne hodnoty kondenzátor). Ďalšia otázka, EKG signály sú obvykle 0.5mV na 5mV (iní hovoria, že 0.2mV na 2 mV). Je v poriadku, na vykonanie tohto použitia dosku? Vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back