EKG a photoplethysmogram z prsta (ov)

P

p0nta

Guest
Ahoj, ja som tu nový Neviem, ako začať, ale som študent, v stredu jeden robí projekt navrhnúť EKG a PPG obvod pre sledovanie srdcovej frekvencie z prsta, je tam nejaký náznak / názor / odporúčanie alebo návrh na Tento projekt pre mňa? vďaka.

[Quote = p0nta] Ahoj, ja som tu nový Neviem, ako začať, ale som študent, v stredu jeden robí projekt navrhnúť EKG a PPG obvod pre sledovanie srdcovej frekvencie z prsta, je nejaký návrh / názor / odporúčanie alebo návrh na tento projekt pre mňa? vďaka. [/quote] Prvé musíme anlysis elektrických signálov prijatých z roznych osoby prsta. dobre počuť aj pateient. v tom, že rozdiel je tam, že sme sa to zistiť. Rozdiel môže byť časovej alebo frekvenčnej oblasti. potom môžeme detekovať srdcové rozdiel

EKG sa môže objaviť srdcová frekvencia pomocou prsta? im ABIT pliesť tam, pretože z toho, čo vidím, EKG pomocou elektród, ktoré spájali do určitého bodu na tele niečo ako Lead I, II olovo a pod, je možné sa dostať z prsta? Existuje nejaký schéma obvodu môžeš mi ukázať, alebo mi odporučiť? pre PPG som rozumel trochu, pretože je používaný na ukazováku pomocou infračervenej fotografie a tranzistor. ešte raz vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back