C
cheng
Guest
Chlapi, niekto vie o obmedzení a nepresnosti MW 4 doláre eigenmode riešiteľom a modálne analýzy sledovať? Snažil som sa niekoľkokrát bez úspechu vôbec analyzovať Elektrická Resonator vnútri WG a výsledky sú úplne zle. Snažil ako 20 nastavení, čím sa zvyšuje siete a všetky triky a to nedokázalo dať očakávané výsledky znovu a znovu. Dokonca som sa snažil čas Dimain riešiteľ s nejakým druhom dumpingu a vidím nejaké náznaky o tom, čo musím vidieť, ale stále ešte asi 300% rozdiel. Navrhol som, že HFSS a výsledky boli dobré k vynikajúcej. Mám porovnaní prvých 10 režimov dnu a našiel rastúci rozdiel medzi HFSS a MW $ za 4-tého módu. Nie som si úplne istý, ktorá časť MW $ nefunguje správne - eigenmode riešiteľom alebo modálne analýza, ale tento program nezvládnu zle s touto štruktúrou. Možno dokonca pokúsi sa Modálne analýza sám (ak mám čas) s Eigenmode dáta MW $ a porovnať. S HFSS (Fast sweep) je to len hračka. Aj oceníte, ak sa vám podarilo úspešne simulovať podobné zariadenia a / alebo je možné zdieľať skúsenosti väzí. S pozdravom, Cheng