Eigenmode riešiteľ v MW 4 doláre

C

cheng

Guest
Chlapi, niekto vie o obmedzení a nepresnosti MW 4 doláre eigenmode riešiteľom a modálne analýzy sledovať? Snažil som sa niekoľkokrát bez úspechu vôbec analyzovať Elektrická Resonator vnútri WG a výsledky sú úplne zle. Snažil ako 20 nastavení, čím sa zvyšuje siete a všetky triky a to nedokázalo dať očakávané výsledky znovu a znovu. Dokonca som sa snažil čas Dimain riešiteľ s nejakým druhom dumpingu a vidím nejaké náznaky o tom, čo musím vidieť, ale stále ešte asi 300% rozdiel. Navrhol som, že HFSS a výsledky boli dobré k vynikajúcej. Mám porovnaní prvých 10 režimov dnu a našiel rastúci rozdiel medzi HFSS a MW $ za 4-tého módu. Nie som si úplne istý, ktorá časť MW $ nefunguje správne - eigenmode riešiteľom alebo modálne analýza, ale tento program nezvládnu zle s touto štruktúrou. Možno dokonca pokúsi sa Modálne analýza sám (ak mám čas) s Eigenmode dáta MW $ a porovnať. S HFSS (Fast sweep) je to len hračka. Aj oceníte, ak sa vám podarilo úspešne simulovať podobné zariadenia a / alebo je možné zdieľať skúsenosti väzí. S pozdravom, Cheng

Môžete použiť makro fucntion v CST na zips do svojej štruktúry a nastavenia? Pošlite to sem alebo PM ma tak všetci môžu mať lepší pohľad na problém. Alebo ešte lepšie, sú vaše očakávania / meranie / HFSS výsledok, takže vieme, čo čakáte. Na zdravie, Element7k

Majú rôzne simulácie si skupina okolo spoločný súbor hodnôt, výsledok? Ak áno, je spoločné hodnoty nad medzné frekvencie vlnovodu?

Ahoj Cheng, môžete mi poslať model s nastavením (formát zips, ak chcete)? Môžete pridať meranie alebo iné výsledky (simulované iných SW (HFSS), predpovedal ...) Vďaka.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back