Egypt telefónne rozhranie

N

newelltech

Guest
Som navrhovaní telefónne rozhranie pre použitie v Egypte. Môže mi niekto pomoct nájsť špecifikácie pre telefónnu linku? Môj zákazník je o rozmeroch 50 voltov na háku a 7-9 voltov off-háčik, ktorý je štandardný. Ale keď som sa ho na meranie striedavého napätia, on tvrdí, že je 118 VAC, kedy na háku a 20 VAC, kedy vyzdvihnutie. Môže to mať pravdu? Čo je to striedavé napätie?

[Quote = newelltech] Som navrhovaní telefónne rozhranie pre použitie v Egypte. Môže mi niekto pomoct nájsť špecifikácie pre telefónnu linku? Môj zákazník je o rozmeroch 50 voltov na háku a 7-9 voltov off-háčik, ktorý je štandardný. Ale keď som sa ho na meranie striedavého napätia, on tvrdí, že je 118 VAC, kedy na háku a 20 VAC, kedy vyzdvihnutie. Môže to mať pravdu? Čo je to napätie AC ???[/quote] vyzváňací tón je AC Tel. linka je jeden tón (el Harare) je AC prsteň späť je AC obsadzovací tón je AC

Máte na mysli voľby tónu Tel. line? Bolo vykonané meranie po začatí voľby - žiadne zvonenie, nie je počuť oznamovací tón, bez tón spätného hovoru, bez zvonenie. Nejaké nápady čo by to mohlo byť?

[Quote = newelltech] Myslíte oznamovací tón na Tel. line? Bolo vykonané meranie po začatí voľby - žiadne zvonenie, nie je počuť oznamovací tón, bez tón spätného hovoru, bez zvonenie. Nejaké nápady, čo by to mohlo byť? [/Quote] po volaní nie. musí počuť znieť tón spätného volania ....

môžete merať frekvencie. tohto AC? mnoho digitálnych meter (Fluke ....) môže merať nízke frekvencie. AC?

Váš coustomer je zlé. Počas On-Hook stavu nikdy u striedavého napätia. Na telefónnej linke u striedavého napätia, ak dostane prsteň sa blíži.

Mohol proste starožitné nástroj, ktorý ukazuje aj jednosmerné napätie v rozsahu AC.

Viem, telefónne linky bez akejkoľvek aktivity jednosmerného napätia (hodnota sa líši pri zemi). Akákoľvek činnosť (dilaing, je zvonenie ,...) odoslané pomocou striedavého signálu.

si pre istotu odpoveď jatinbad období onhook nie ac okrem prípadné zvonenie

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back