R
Rob B
Guest
Po niekoľkých hodinách brute-force kliknutím myši som úspešne postavil a pridal automaticky generovaný skúšobný kód MicroBlaze pre svoju Spartan3E 500 rady. Aj generované MB s podporou hardware ladiť, ako som sa nemohol dostať XMD pripojenie k softvér útržok na JTAG3 kábla. Teraz XMD pripojí k MB a GDB sa pripojí k serveru XMD. Avšak, kód, nezdá sa, že chcete spustiť alebo krok: (som si myslel, že je na čase požiadať o pomoc, ako som teraz zdanlivo nikam sa snažím spustiť TestApp_Peripheral kód (Executable a snažil XmdStub vybraná) .. vlastné linker skript, ktorý XPS vytvárané a hardware vybrané v XMD možnosti ladenia. Skúšal som aj test GPIO príklad (vrátane UART RS232), ale nezdá sa, že to ani moc. Aj keď nemožno nájsť presný príklad toho, čo Chcem mám po nejakej inej, napríklad z ~ http://www.eecg.toronto.edu/ pc/courses/edk/node4.html . Moje nastavenia zdať správne, aby mi Softvérová platforma nastavenie frekvencie správna, debug_module je vybraná, je RS232 vybraný OS a knižnice, ovládače všetky obsahujú niečo. Mnohokrát ďakujem za akékoľvek nápady, čo hľadať, Rob