Editačné okno GUI v Matlab

F

fatimajoy

Guest
Dobrý deň! Mám GUI s editačné pole a tlačidlo. to, čo chcem, je, keď používateľ vstupu svoje meno a číslo, po stlačení tlačidla kliknite na zadané dáta budú ukladať. Môže mi niekto pomoct. Vďaka!

Vďaka! Videl som v dokumentácii a postupujte podľa syntaxe. Môj problém je, ako si môžem pozrieť, čo vstup užívateľa. Keď som zadajte názov aj označenie získať vstupné dáta nemôžem nájsť. [Size = 2] [color = # 999999] znie 53 minút: [/color] [/size] som použiť syntax get (hobject, 'string'), problém je, že názov typu v textovom poli si "t si to. Ako môžem získať vstup do poľa. MATLAB by mal dostať meno druhu užívateľom? Vďaka vopred!

thts, čo som povedal, som urobil to, ako by ste sa z textového poľa do premennej ako reťazec som to sledoval tutorial, vdeo tutorial k dispozícii FRM, že MATLAB centrálnu výmenu súborov, vyhľadávania GUI súvisiace položky. Prezrite si prosím, že s príslušnými podmienkami. U Wil získať uspokojivú odpoveď.

Vďaka! Mám len jednu otázku, môžem exportovať dáta som zadať do editačné okno pre MS Access. Snažil som sa použiť príkaz INSERT, ale mám len chyby. Ešte raz vďaka!

Bolo by užitočné vidieť časť kódu. Ak sa snažíte zachrániť reťazce a vrátiť sa potom by ste mali použiť rukoväte struct a uložte ju spustením guide (hObject, kľučky) Tu je rýchly príklad:
Code:
 funkcie button_callback (hObject, EVENTDATA, kľučky) handles.UserName = get (handles.TheEditBox, 'String'); guide (hObject, kľuky), koniec
Neskôr získate prístup k užívateľské meno premennej handles.UserName. Žiadna pomoc pre export prístup hoci.

možné dáta vstupu užívateľa do textového poľa uložiť do premennej a volal iný GUI ako variabilný pre výpočty. Ak áno, ako?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back