ECO

M

mrkva

Guest
Nazdar,

Môže niekto prosím rozviedol ECO (Engineering poradie zmien).Ako to súvisí s VLSI.

Ahoj!
Príklad:
Máte schematický alebo Verilog netlistu a ich topológia.
Robíte zmeny schémy alebo Verilog netlist.

Ako sa robia zmeny topológie:
1.Môžete to urobiť nové topológie
2.Môžete použiť, je ECO, kde vám minimálne zmeny topológie

Použil som to v SiliconEnsamble

Ak si chcete urobiť ECO od HDL môžete použiť niečo (teraz prerušená) Synopsys ECO překladačů ...

Moja skúsenosť je, že to fungovalo ....ale to bolo príliš drahé ...Neviem, prečo sa pozastavuje

Zoberme si po P & R, je potrebné zmeniť kód pre konkrétny blok a zvyšok bloky nedotkol.
Takže, keď to ECO, smerovanie na určitom bloku sa deje, kým ďalšie smerovanie sú neporušené.Čo šetrí čas.
ECO sa zvyčajne vykonáva, keď je tam len 10 - 15% zmena v kovu smerovania.Ak je väčší, je lepšie urobiť plnú podporu smerovania.

Nazdar,

V VLSI Priemysel počujete tento termín v mnohých fázach toku VLSI.

1) ECO k funkčným zmenám
2) ECO pre nastavenie, ktorým sa ustanovujú
3) ECO pre Hold stanovenie
4) ECO kov, ktorým sa ustanovujú

1) Ak vidíte, last minute chyby v RTL, ktorá musí byť obalený v netlist robia ECO (where, že nemajú dosť času na to re syntéza).

To isté platí pre post rozloženia databázy a kovu, ktorým sa (ak ste našli nejaké problémy v izolácii buniek alebo combinatinal logiku insurtion, ktoré možno vykonať náhradné bunky) ...

2) Ak vidíte nejaké problémy korelácia medzi PT & Back End nástroje robíme ECO na prenesenie alebo zmenšovaním buniek / buffer (ak je porušenie sú s v limite) ...Thanks & Regards
yln

Dobrá odpoveď!Ďakujeme vám!
Viete si vysvetliť trochu podrobnejšie o tom, prečo kov, ktorým sa ustanovujú?

Nazdar,
Vďaka všetkým za vysvetlenie ECO, ale mám pochybnosti, v akej fáze sa musíme ísť za ECO v bankend flow, myslím kedykoľvek môžeme robiť ECO v flow.Suppose napríklad mám nastaviť porušenie pred CTS, môžem robiť ECO v tejto fáze?

Nie, budete musieť zhodnotiť vašu situáciu a súčasnej fáze Ak existuje veľa porušenie vo vašom after netlist CTS, je to Potreba nástroja na opravu violaiton.

Tu je papier steve Golson na ECO.by mala byť užitočná.
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť do zobrazenie túto prílohu

Ďakujem vám sree, môžete poskytnúť dobré meteriálu na ECO.
Ahoj tukken vlastne pýtam sa, že pred CTS, čo môžeme urobiť ECO, ale povedať, že po CTS.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back