Dve otázky na vyřízení, děkuji!

L

le

Guest
1 V hfss 9.2, môžeme odvodiť 10 dB impedance priepustnosť anténa priamo ako je vnútorný parameter alebo by sme sa zistiť frekvenciu miest, kde je hodnota S11-10dB ručne, potom vypočíta z 10 dB impedance pásma?Ďakujeme vám!2 Keď som vyriešiť problém pomocou CST MWS 5,0 (prijíma prechodné solver),
ale varuje, že "18 kritických buniek bola rozšírená tak, aby v plnej veľkosti",
teda to, čo je možno dôvod?a ako sa vysporiadať sa?

S pozdravom!

1) Druhá možnosť: Simulate a pozemok S11 a určiť ručne impedancia pásma.
*** V hfss 9.2, môžeme odvodiť 10 dB impedance priepustnosť anténa priamo ako je vnútorný parameter alebo by sme sa zistiť frekvenciu miest, kde je hodnota S11-10dB ručne, potom vypočíta z 10 dB impedance pásma ?***

2) Je
to preto, že šípka na definovanom porte je trošičku príliš dlho.Jen ať to kratšie asi o 0,01 (v prípade, že ste použili nekonečne-tenké kovové.
*** Keď som vyriešiť problém pomocou CST MWS 5,0 (prijíma prechodné solver),
ale varuje, že "18 kritických buniek bola rozšírená tak, aby v plnej veľkosti",
teda to, čo je možno dôvod?a ako sa vysporiadať so? **Vďaka

Ďakujeme vám!ale ako je kratšia a "0.01" vy uvedené predstavujú čo?Použil som nekonečne-tenké kovové pre vonkajšie dirigent koaxiálny kábel.

S pozdravom!

Já si to občas varovania.

Je lepšie, aby sa prístav obdĺžnik (alebo riadok) trochu kratšie (0,01 mm alebo 0,001
mm kratšia), než aby bol dlhší.

S kratšie trate, pretože vidí, že program sústredený prístavu končí sa dotknete kovu, takže sa bude starať o to bez varovania.

Ale keď jej trochu dlhšie, ako je nekonečne-tenké kovové, že nevie, kam sa rozšíri, takže budete dostávať upozornenia.

V mojom prípade aj použitie vlnovodného portu, nie je sústredený prístavu.V skutočnosti, Nechcem understand trati vás uvedené.I prvý výber tváre potom priradiť mu vlnovodného port, chcem sa opýtať, ako ovládať svoje veľkosti.Ďalšou otázkou je, aké hodnoty by mala byť stanovená na hĺbku vonkajšieho dirigent koaxiálny kábel v general.Thank Vás!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back