Duálny Problémy cievky relé

D

dbbaker2007

Guest
Mám problémy s hnacej dvojitej špirálovej relé. Skúšal som niekoľko techník, bez konzistentné vypínačom. Mal som prepínač pracovať s len jednoduchý PNP BJT, odpor a diódy ale BJT je umierali až po prepnutí. Ďalším problémom sa mi zdá sa, že má je, že napätie na výstupe spínača je normálne, kým relé je pripojený a potom je to významný pokles napätia. Relé Ja používam, sú K850 6VDC 60A. Ja používam svoj mikrokontroléru ako logický zdroj. Po stlačení tlačidla mikro ho prečíta a dodá hodnotu. Relé vyžaduje prinajmenšom 50msec pozitívny impulz na otvorenom kontakte s cieľom otvoriť relé, alebo aspoň 50msec pozitívny impulz na uzavretom kontakte s cieľom uzavrieť kontakt. Som hľadal vysoké a nízke bez šťastie na hľadanie spínací obvod, ktorý bude pracovať pre dvojitú cievky relé. Existuje len zdá, že príliš veľa odber a príliš poklesu napätia pri použití napätia na relé. Ak má niekto niečo pracovnej alebo akékoľvek myšlienky, že by bolo skvelé. Vďaka

Znie to ako vy nie ste používanie správnych spínacie tranzistory, alebo nie vhodná spätná obvodu. Nenašiel som na Cievka na 6V typ, ale myslím, že je to asi 20 ohmov. Tak malý (ICmax 0,5 - 1A) BJT alebo malé MOSFETy by mal fungovať.

"BJT je umierali až po prepnutí" Zdá sa, že buď ich Ic / VC alebo voľnobežka diódy sú zlé! Frank :-(

Prešiel môj návrh na NPN a PNP BJT MOSFET. Funguje teraz. S MOSFET je len mV pokles na rozdiel od niekoľkých voltov. Keď som sa pôvodne navrhovaný okruh som pomocou NPN BJT do Darlington PNP. Výpočet je 145 mA zberateľ Darlington. Keď to bolo skutočne mení to bolo 600 mA zberateľ Darlington. Každopádne to funguje dobre. Ďalšia otázka ... Pre dvojité cievky relé, ako by napätie potlačenie ochranný obvod ísť? Práve teraz som si len tak dióda na ovládacom kontaktu na GND na relé. Keď budem mať priestor na otvorenom kontakte, keď to sa otvorí nie je prechodná, ale sledoval OPEN kontakt a zatvorení relé, je špica po impulzu je kompletný. Môžem poslať screenshot zajtra. Vďaka

Myslím, že okruh, ktorý používate, nie je celkom jasné. Môžete mi prosím pošlite to, tak sme neskáčte do záverov.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back