DS89C420 a DS5000 (T) Programátor predstavenstva

G

glenjoy

Guest
Jedná sa o najvyššiu PCB zobrazení rozloženia, len zmeniť jeho veľkosť. Vysvetlím vám to neskôr alebo jus poštou tu.

Zabudol som, táto používa nízky vypadnúť regulátor LM1084, MAX233 RS232 IC a IC 74LS367 pre kontrolu. Crystal je 11,0592 MHz. DB9 Female, jeden pin bol odstránený v DB9 a dva čapy pre DB9, musí mi pripájané k Shor areálu. LED dióda je rezistor (5V). Kondenzátory 33pF ne alebo 22 pF. Molex konektory boli použité. Zásuvky v stene napájací konektor. Jumper pre pripojenie Vcc na Micro.

Tento je kompatibilný s oboma HyperTerminal alebo Dallas "Softvér Loader. Môžete si vytvoriť aj svoj vlastný zavádzač, pretože tento mikro má vlastné zavádzač. Prosím len na Technické informácie na [url = http://www.maxim-ic.com] internetové stránky Maxim [/url] pre špecifikácie microcntrollers.

glenjoy, máte nahrané dva súbory s rovnakým názvom. Výsledok: ten posledný je prepísaný ako prvý. Takže obidva súbory majú rovnaké PCB keď si myslím, že by ste mali po schéma a sieťotlač s cieľom dokončiť prácu úspešne. Nemám pravdu? : Wink:

ftp://ftp.dalsemi.com/pub/microcontroller/dev_tool_software/loader420/Loader420.zip schéma (loader420.hlp) a software.

Schéma v nápovede je neúplné a mätúce, dizajn bol zjednodušený a niektoré vývody už stiahol vysoký / na zjednodušenie programovania v obvode.

Milý priateľovi, urobím programátor DS89C4 * 0 odkazom na mikrokontroléru mazidi. Nie som dostať konektivity na PC Hyper Terminal. Loader nie je možné zistiť. Keď som stiahnuť program Keil softvér, to plánované, ale časovo, keď overiť. V skratke, programátor nepripája správne k PC. Overil som si pripojenie MAX232 a všetko okolo, ale problém nevyriešilo. Láskavo mi pomohol. Arsalan Uddin

Rád by som dotaz na riešenie tohto Glenjoy alebo iných ľudí, ktorí vedia. Otázka: 1. Ako používať HyperTerminal vo nakládky mojej pripravil relácie? .. Už som zabudol toto. Už som používal tento pred mnohými rokmi, len chcem obnoviť. PS Použil som tento ds50000 programátor glenjoy už takmer 5-rokmi. moc ďakujem za pomoc vopred.
internetové stránky Maxim [/url] pre špecifikácie microcntrollers.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back