DRC Chyba semi-vlastný dizajn

S

siva_7517

Guest
Ahoj, ja robím ASIC semi-vlastný dizajn. Pritom kontrola Konžskej demokratickej republiky v virtuóz, dal som vybrať vrstvy na úroveň buniek, aby sa zabránilo nástroje pre kontrolu štandardné bunky. To znamená, že im len kontrola DRC pre prepojenie medzi štandardné bunky. Nakoniec som ešte chyby, po vykonaní kontroly Demokratickej republiky Kongo. Chyba je, ktorý je porušil pravidlá: Via1 size = 0,26 * 0,26 MetalTop Minimálna šírka čiary = 0.44um Všetky kontakty musia byť pokrytá aspoň metal1 poly presahom Kontakt> 0,10 minimum ostrov presahom Kontakt> 0,10 Môže mi niekto veď ma, ako na prekonanie tohto problému? A ďalšia vec je, každý môže dať správny krok urobiť kontrolu DRC. Vďaka vopred Šiva

Dobrý deň, mohol u Shiva prosím, povedzte, ktoré DRC kontroluje u nasledujú myslím r používať iný nástroj Konžskej demokratickej republiky, ak je ur pomocou mentorov kalibru. Určite môžem pomôcť u. Nemalo by byť veľa problémov, aj keď ur pomocou Diva r Dracula súboroch pravidiel. tak v každom prípade dajte nám vedieť postup Suresh

Ahoj, ospravedlňujem sa za neúplné informácie. No, ja som s použitím Diva, Cadence vykonať kontrolu DRC. Siva

Dobrý deň, Shiva, pretože používate Diva súbor pravidiel, je v skutočnosti nie je veľa možností, ako kontrolovať podľa našich potrieb. Ale je tu jeden spôsob ako to urobiť, môžete prejsť na súbore pravidiel a pripomienky pravidlá, ktoré kontrolu VIA a ďalšie, a potom vykonajte DRC, teraz nástroj bude ignorovať všetky priechody. Dúfam, že to funguje a je to všetko u chceli, Suresh

Ahoj Siva, môžete maually upraviť smerovanie .. Napríklad minimálna vzdialenosť predĺžiť kovu, keby ukazujú chyby, aby to nie je metal rozteč ... similry pre cez ... To je cez veľkosť podľa runset ... vytvoriť pomocou v rovnakej veľkosti .... S pozdravom Shankar

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back