double asi diabol ip zariadenia regulátora

J

jjww110

Guest
chcem navrhnúť zariadenie, radič SATA, ktorý risc vyberu?bežná MCU alebo pažou alebo avr?prosím, daj mi radu, thx in advance!

SATA podporuje normálny zoznam štandardných príkaz ATA.Ale je tu veľký problém, pretože špecifické moduly (Serializer / deserializer) sú prístupné nie sú pre všetkých.ATA príkazy, ktoré možno podporiť v každom CPU ( "normálne MCU alebo ramena alebo avr"), ale to, čo budete robiť s tým?
Je potrebné, aby deserializer modulu.A nezabudnite, SATA signály v LVDS (hardvérovej úrovni), len veľmi málo druhov cpu podporu týchto prístavov (FPGA podporuje častejšie).

Záver: použitie hotové SATA controller: PCI SATA, niektoré hostiteľa SATA atď

Od http://www.ata-atapi.com/sata.htm

SATA diskusiu je ťažké, pretože: a) SATA bol vytvorený "tajná spoločnosť", ktorá zakazuje členom hovorí mimo svoje konanie, b) SATA aktuálne dokumenty sú k dispozícii len pre členov "tajné spoločnosti", c) v čase, keď SATA dokument zverejnený, je v podstate zastaraný a bol nahradený novým, ale tajný dokument, SATA, d) SATA "tajná spoločnosť" spolupracuje s Serial Attached SCSI (SAS) výbor (y) tiež nahradiť SCSI, e ) SATA dokumenty, ktoré môžu byť verejné, alebo budú re-zverejnené (pravdepodobne s niektorými zmenami?), ktoré T10 a T13 normy výbory.To všetko robí SATA veľmi mätúce neporiadok!

Mohli by ste mi prosím povedzte, že keď poviete zariadenia radič znamená .... si navrhnúť a vyvinúť Phy Layer rozhranie, rozhranie Link Layer a Transport Layer rozhranie všetko potrebné k rozvoju, keď povieme, správca zariadenia ??????

Compvision, je to pravda tht SATA špec je ťažké dostať ??..... coz v poslednej dobe už to mám SATA zlato špec.z čistého ..... Nie je snáď pravda, spec??

Komentáre sú vítané .....

Thanks in advance ...

vcnvcc Napísal:

Mohli by ste mi prosím povedzte, že keď poviete zariadenia radič znamená .... si navrhnúť a vyvinúť Phy Layer rozhranie, rozhranie Link Layer a Transport Layer rozhranie všetko potrebné k rozvoju, keď povieme, správca zariadenia ??????Compvision, je to pravda tht SATA špec je ťažké dostať ??..... coz v poslednej dobe už to mám SATA zlato špec.
z čistého ..... Nie je snáď pravda, spec??Komentáre sú vítané .....Thanks in advance ...

špec si môžete stiahnuť, ak používate Google pre vyhľadávanie sata__2.5_gold.pdf!moja otázka je: kapacita bežného MCU na podporu sata tak zložité kontrolovať?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back