dotykový panel

A

atm

Guest
nazdar
Potrebujem všeobecné informácie o dotykový panel zvlášť o
1-software
2-náklady
3-I / O
4-môžem použiť atouch panelu pri komunikáciu s PLC
Thanks in advance

Myslím, že Siemens má tento druh výrobku stretnutia požiadaviek, ktorú som kedy použil, je veľmi jednoduché a nie je drahé, som použil ako GUI paneli moniotr v PLC, ktoré contorl niektoré pohonným

prvý vďaka za Vašu odpoveď
môžete ušetriť aj niekoľko hodnôt z PLC & monitorovať ju vždy, keď budem chcieť?
Teda s sériový port (RS232C).
Bolo by veľmi užitočné, ak môžete mi dať viac informácií o tom, zvlášť o programovanie PLC pre prácu so sériovým portom.
Ican't nájsť akékoľvek užitočné doc tento problém & já naozaj potrebujete
díky moc.

Myslím, že môžete sledovať PLC pomocou dotykového panela, kedykoľvek budete chcieť, vlastne "sledovať", je hlavnou funkciou je dotykový panel, často instored vo instrial oblasti a umožňujú jednoduché pracovať pre pracovníka.ako zachrániť dáta, myslím, dotykový panel nie je dobré riešenie,
môžete ušetriť nejakú udalosť alebo alarm dáta, ale nie príliš.
Siemens pri používaní dotykového panela (som iba použil tento jeden), ktoré poskytujú intergated vyvinúť softvér, môžete urobiť vašu žiadosť v hostiteľskom počítači a potom na "download" na dotykovom paneli, veľmi jednoduché, jedná sa o druh konfigurácia softvér .
môžete vyhľadávať Siemens produkty: OP7 alebo TP7, možná môžete získať niektoré užitočné informácie.

dobrý dokument!
Ospravedlňujeme sa, ale musíte prihlásiť a prezerať túto prílohu

Máte dve možnosti:
1) Vykonajte jednoduchý obvod na rozhraní surového Touchpad, a to cuicirt dá naprogramovať pre komunikáciu s vašim PLC.

2) Predaj výrobku z trhu, Siemens je dobrá voľba.

Lacnejšie dotykový panel (189 $ / $ 139 dotek / nontouch):

http://c-moremicro.automationdirect.com/index.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back