Dotaz na zisk CMFB zosilňovačov

D

discover_AMS

Guest
Ahoj ja som pracoval na LVDS TX na 130n technológiu pre prenos 250MHz hodiny (schematický uzavreté) Mám otázku týkajúcu Zisk CMFB zosilňovačov podľa spoločných režim a režim diferenciálnej výstup prúdu Špecifikácia som sa rozhodol, tranzistor veľkosti spínanie sieť teraz MN2 veľkosti vyjde, že je veľmi vysoká a MN2 CGS = 992.2920f & CGD = 91.2043f Pre MN2 brány vypúšťací kapacity takmer zhodné s CGD + Cm Cm = =, že som si 3pf Celková kapacita vidieť na bránu zdroj MN2 je CM / (1-Av ) + CGS, ktorá sa takmer rovná CGS teda kľudový prúd by sa malo rozhodnúť ČGS a rýchlosť prebehu z CMFB CKT I = CGS * dV / dt Koľko prebehu môžem zobrať 4 Tento CMFB CKT? Jediné, čo som tu m pozorovať, že keď som použil nižší kľudový prúd CMFB CKT a preto je veľmi znížená o 2 jednotky z veľkej MN2 aktuálnej veľkosti drezu CMFB Tranzistory sú tiež veľké? Prosím, pomôžte mi. Vďaka a ide Sunil

No, môžete predpokladať, cp sa bondpad-kapacita (niečo medzi 1pF a 5pf by malo byť OK - 5 PF je alrady celkom être - premýšľať o tom, impedancia 1 / 2 * pi * f * CP okolo 100 MHz - to konkuruje ako už celkom jasne s ukončením), tak LP je indukčnosť, pretože atď bondwire - okolo niektorých nH (5) ...? CL je záťaž capcitance - normálne predpokladá tiež v niekoľkých PF-rozsah ... iba skutočný balík modelu a RC-ťažba z rozloženia vám väčšie vhľad ... Ak máte balík modelu, ako si možno tiež nahliadnuť, ako spojenie indukčnosti medzi adjescent riadky by mohli mať vplyv výstupných pinov - a potom si myslia, že sú stále docela vyvinul;)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back