Dotaz na TRL štandardy pre kalibráciu

C

chunweimin

Guest
Ahoj, ja sa snažím používať mikropáskové vedenie stavby vybudovať TRL štandardy pre kalibráciu od 1GHz do 40GHz. (1) Je niečo, čo by som mal dávať pozor na dĺžku "cez" štandard pre širokopásmové meranie? (2) Ja som premýšľal, že pre "Reflect" štandard, je nutné kompenzovať otvorený koniec efektu, ktorý je od lemovanie oblasti vedenia? Ak áno, pretože ďalšie dĺžka je frekvencia závislá, tak ako mám zariadiť, aby pre túto širokopásmové merania. (3) Ako mám správne vybrať dĺžku "Line" štandard pre rôzne rozsahy frekvencií? Ďakujeme: |. Zdravie, Chunwei

Ak si dobre pamätám (som to pred pár rokmi): Vďaka, je nulové dĺžky (aj keď je nenulové), takže žiadne zvláštne požiadavky Reflect je lepší čo do činenia s krátkou, na dôvod, prečo ste spomenul pomocou Open. Linka by mala byť lambda / 4 v polovici svojho frekvenčného rozsahu, a budete musieť použiť (theorically) iný riadok pre každú oktávu je potrebné zahrnúť do kalibrácie. Takže budete potrebovať 1-2 GHz, 2-4 GHz, 4-8 GHz 8-16 GHz, 16-32 GHz .... TRL je zo svojej podstaty širokopásmový kalórie, ale je veľmi presná. Bežnou praxou je pridávať zápas záťaž pre malé Frekvenčné pásmo. Dúfam, že to môže pomôcť. Mazza

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back