Dotaz na tranzistor veľkosti

A

ahmed709

Guest
[Size = 6] [color = blue] mám robiť dizajn pre nábojové pumpy a chcem vedieť, maximálna dĺžka tranzistora môžem používať a zodpovedajúce maximálna šírka. Poznámka: Používam (0.13 technológie), vďaka vopred [/color] [/size]

Neexistuje žiadny presný limit pre to. Niekedy, v modeli súboru, tam je obmedzená veľkosť transitor pre presné korenia model. Môžete skontrolovať súbor modelu

[Size = 6] [color = blue] obmedzený súbor modelu tranzistora je (20U m), ale mám pocit, že sa nejedná o praktickú hodnotu, máte iný návrh, prosím ???[/color] [/size]

Ste si istí, maximum je 20um? Pravdepodobne to je digitálne spracovanie. poraďte si zlievárne wheter majú iné vhodným postupom pre analógové obvody. -Evilguy-

[Size = 6] [color = blue] Chcem zvýšiť výstupný odpor tranzistora (lambda = 0), takže musím zvýšiť dĺžku, rovnako ako ja, teda je možné použiť aj L = 5.2u M?? Ďalšou otázkou je: Existuje iný spôsob pre zvýšenie výstupné odpor? Vďaka vopred [/color] [/size]

[Quote = ahmed709] [size = 6] [color = blue] Chcem zvýšiť výstupný odpor tranzistora (lambda = 0), takže musím zvýšiť dĺžku, rovnako ako ja, teda je možné použiť aj L = 5,2 u M?? Ďalšou otázkou je: Existuje iný spôsob pre zvýšenie výstupné odpor? Vďaka vopred [/color] [/size] [/quote] Môžete použiť cascode.

[Size = 6] [color = blue] Snažil som sa použiť cascode, ale nemohol som robiť to, môže u mi správnu cestu, prosím [/color] [/size]

[Quote = ahmed709] [size = 6] [color = blue] Chcem zvýšiť výstupný odpor tranzistora (lambda = 0), takže musím zvýšiť dĺžku, rovnako ako ja, teda je možné použiť aj L = 5,2 u M?? Ďalšou otázkou je: Existuje iný spôsob pre zvýšenie výstupné odpor? Vďaka vopred [/color] [/size] [/quote] Myslím si, že žiadny problém v použití L = 5.2um zvýšiť výkon u odporu môže znížiť aktuálne, ale ja neviem, či to platí u ur

[Quote = ahmed709] [size = 6] [color = blue] obmedzený súbor modelu tranzistora je (20U m), ale mám pocit, že sa nejedná o praktickú hodnotu, máte iný návrh, prosím ???[/color] [/size] [/quote] Pýtal ste sa súbor modelu? Alebo si len sa snažil zvýšiť hodnotu, keď quiring tranzistor vlastnosti? Všeobecne platí, že používať cascode zvýši výstupný odpor, zosilnenie, ale obmedzí výstup prúdu! Aká je vaša frekvencia prevádzky a bežného rozpočtu, ktoré smiete minúť? S pozdravom, Ahmad

[Quote = ahmed709] [size = 6] [color = blue] Snažil som sa použiť cascode, ale nemohol som robiť to, môže u mi správnu cestu, prosím [/color] [/size] [/quote] I pocit, cascode je cesta ... O veľkosti tranzistorov správne, mali by ste byť schopní získať potrebné odpor ... 5U dĺžka by mala byť v poriadku, ak si nie ste očakávajú vysoké GM z toho tranzistora .. : D

Pomocou jedného z pripojených architektúry pomôže získať u dobré hojdačka na výstupe uzla i a budete musieť použiť malé W a L's pre prepínanie tranzistorov. Pripevnený na [url = # 768542 http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=768542] tento príspevok [/url] je aj dokument, z ktorého som zachytil tieto dve konfigurácie, odporúčam si prečítať celý papier, je to naozaj užitočné. Pre mňa, odporúčam druhá konfigurácie (obr. b), kvôli jeho nízkej zložitosti, aj keď niektoré nevýhod, ktoré sa snažil riešiť na obrázku, neodporúčam obr a. Prečítajte si informácie o nich v novinách. Dúfam, že pomôže:) Ahmad,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back