Dotaz na osového pomere

C

cybcad

Guest
aj použitie HFSS simulovať kruhovú polarizáciu mikropáskového anténa, eRHCP je 5 dB, a eLHCP je o-3dB, ale axiálne pomer je 3 dB. Chcem vedieť, ako získať osového pomeru z eRHCP a eLHCP. a ako posudzovať kruhovou polarizáciou je dobré, alebo nie? ide! cybcad

Ak je vaša anténa anténa RHCP, len vtedy, keď rozdiel medzi RHCP a LHCP je viac ako 15 dB, môže byť axiálne pomer menší než 3 dB. Ale vo vašom prípade je rozdiel iba 8 dB, Zaujímalo by ma, ako axiálne pomer je 3 dB. Môžete po sprisahania?

Ahoj Stefen: môže axiálne pomer označovaný ide o cybcad

S HFSS, keď sa pozriete na osového pomere, ktoré uhly by som si pre teta a Phi? S pozdravom, Ludovic

Ahoj Ludovic
S HFSS, keď sa pozriete na osového pomere, ktoré uhly by som si pre teta a Phi?
Všeobecne platí, že sme sa len o symetriou v smere hlavného laloku, takže stačí mať uhly theta a phi v smere mainlobe. Ak je v hlavnom laloku rozsahu osového pomere je dobré, je to pre vás dosť.

Môžete mi povedať, ako interpretovať 3-D osového pomere plot a E-theta, E-Phi pozemkov. vďaka

Ahoj, som simulovať 2,4 GHz kruhový polarizačný micostrip antény na reklamy na sile. Axiálne pomer je prijateľné len vtedy, theta = 90 °. Je theta = 90 ° a 0 ° v smere hlavného laloku?

Dobrý deň, zaujímalo by ma ako ste sa počítať osového pomere s týmto vyjadrením: R = (| ERHCP + | ELHCP |)/(| ERHCP | - | ELHCP |). V mojom príklade je zisk RHCP, 2,65 dB a 7,6 dB LHCP. Avšak HFSS ukazuje osového pomere 5,1 dB. Nemôžem nájsť, kde je problém, ja som s ohľadom na zlé premenné v HFSS? vďaka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back