Dotaz na FCC part15.247

K

katykaty03

Guest
Vážení, mám výrobok na DSSS. Ak je potrebné plniť FCC part15.247. Avšak, nemôžem pochopiť jednu z nižšie uvedeným vyhlásením. by si pls help? Part 15.247 (2) --- Citácia - (2) Systémy využívajúce digitálnu techniku modulácie, môže pôsobiť v 902 - 928 MHz, 2400 až 2483.5 MHz a 5725-5850 MHz. Minimálna šírka pásma 6 dB musí byť aspoň 500 kHz "kHz -. Citácia - nemôžem pochopiť," najmenej 6 dB šírka pásma musí byť aspoň 500 kHz "Podľa tohto vyhlásenia, výsledok je vždy" pass ", pretože? Šírka pásma môže byť nekonečná bez ohľadu na nastavenie RBW!? je to "minimum" by malo byť "maximálny"? Myslím, že test by mal byť v obrázku. Mám pravdu?

No, je to otázka rozšírenia. FCC sa chce uistiť, že váš kód je dostatočne účinný šíriť energiu dostatočne ďaleko, aby vaše vysielanie menej pravdepodobné, že niekto jam. Napríklad, ak ste mali veľa nemodulované nosné úniku, vaše 6 dB šírka pásma je veľmi úzka, a tie by zlyhanie testu. Takže začnete vysielanie, sa pozriete na obrazovke spektrálneho analyzátora, budete vrchol značka na najvyššej (napríklad uprostred) ísť do 6 dB body a uistite sa, že sú aspoň + / - 250 kHz od stredný kanál. Ja neviem, čo nastaviť, aby RBW a VBW. Možno si môžete vyhľadať FCC protokoly o skúškach niektorých iných podobných systémov na stránkach FCC. Musíte vedieť, FCC ID číslo na spodnej časti súťažiaceho, aby sa pozrieť do skúšobnej správy. Stavím sa, že sa nachádza jeden z nich, že podrobnosti, ako presne to urobiť test.

Využitie technológie rozprestretého spektra (FHSS, DSSS a OFDM v cene) v pásmach ISM bez licencie sú určené na zabezpečenie koexistencie viacerých systémov. Nad jedným je špecifikácia FCC získať požadované prostredia. -Sidd

Súhlasím s biff44 vo svojom komentári. Vyzerá to, že FCC hovorí, že šírka pásma byť užšie ako 500 MHz (na -6 dB) bodov. Snaží sa uistite, že ste šírilo širší než 500 MHz.

Myslím, že áno. ale ja som tak zmätená zo slova "minimálne". Myslím, že by mal odstrániť toto slovo

Dobrý deň, budete potrebovať minimálne 500 kHz 6 dB BW (maximum je nekonečná), pre dané DSSS signál. Potreba merať 6 dB BW s nastavením Spektrum Analyzer z RBW = 100kHz (VBW = Auto). Tiež maximálny vysielací výkonová spektrálna hustota = 8dBm/3KHz (merané pomocou spektrálny analyzátor s RBW = 3 kHz a doba rozmietanie = Span / RBW v sec). Ak chcete vytvoriť DSSS signál, môžete využiť aj jednoduchý hodinového signálu pre šírenie, ak sa stretnete 6 dB BW> = 500kHz, PSD = 8dBm/3KHz a maximálny špičkový výkon z úmyselného chladiča nesmie byť vyšší ako 1 W (s = zisk antény až 6dBi ktorý dáva 36dB EIRP). Kontrola:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back