Dotaz k zemi nalejte asi diferenciálnej signál

O

OradFarez

Guest
Dobrý deň. Mám pár diferenciálnych signálov robiť veľké Beh okolo mojej rady na spodnú vrstvu. Oni sú 90 ohm impedancia riadené a USB D + a D-signály pre vysoké rýchlosti (480 Mb / s). K dispozícii je základná rovine vrstvy v doske stackup. Spodná vrstva je povrch zaplavený medi vo všetkých otvorených oblastiach, ako veľké pozemné štít pre zníženie EMI z vysokej rýchlosti signálu na vnútornej vrstvy. Späť off je stanovená na 8 MILSETom asi všetky ostatné stopy a vankúšiky. Problém je v tom, že by som stiahol vzdialenosť krajiny nalejte z týchto diferenciálnych signálov viac, keď môj softvér by ma nechal zvoliť jednotlivé siete, ktoré by mohli byť rozmiestnené viac. Vlastne môžem pridať tieto obmedzenia, ale softvér ignoruje pri tom tečie. Každopádne, tam bude problém, že krajine rozmiestnené 8mils od tohto rozdielu pár alebo si myslíte, že to bude len dobrý zvuk redukčné? Vďaka!

vypočítať impedancia ako koplanárne okraj viazané diferenciálnej dvojice. "Spodná vrstva je povrch zaplavený medi vo všetkých otvorených oblastiach, ako veľké pozemné štít pre zníženie EMI z vysokej rýchlosti signálov na vnútorných vrstiev"-myslím, že to nie je potrebné pre to. Ak je lietadlo GND tesne nad spodnej vrstvy,.

Ja by som mal viac zaujímať medi tesne nad dvojicou rozdiel. Ak váš rozdiel pár pobehuje vaše doska> o niekoľko centimetrov, a máte uzatvorené čarodejnice impedancia znamená, že musíte sledovať widthes z 10mils alebo viac než to je ako veľký kondenzátor. Do matematiky, šírka stopy * 2 * legnth vám priestor. Neviem čo FR4 hrúbka ale pokiaľ jeho štandardné 0.062 tlstý doska, šiestich vrstiev, môže vaše dielektrické len pár MILSETom tlstý medzi vašej oblasti pair rozdiel a vaše GND lietadlo. Pri rýchlostiach USB 2.0, sledovať, ako okraji sadzby, ak vaša menej než NS vaše dobré. Každopádne strany strany klírensu nie tak dôležitá, bych zvýšiť vašu medi naliať klírens až 20 MILSETom globálne alebo zmeniť vaše trasovanie klírens 15 k 20 MILSETom len pre istotu. Ale ja si nemyslím, že budete mať problém s 8mils. chucka@LANL.gov

Dobrý deň. Vďaka za tipy. Hlavný dôvod pre meď naliať je na vnútornej vrstvou a slúži na nastavenie impedancie. USB signál stopy sa nachádzajú na spodnú vrstvu nalejte okolo tabule, ktoré hlavne pre EMI, takže to znie, akoby som v poriadku tak, ako to je. Možno si vaše rady a snaží ustúpiť zalejeme asi 20 MILSETom z diferenciálnej signály hoci. Vďaka!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back