doske plošných spojov výrobné vady ...............

N

nikole

Guest
Ahoj, som si kúpil plošných spojov z dobre známe miesto, ale produkt, ktorý sa vydal na dvere kroku nefunguje tak, ako to má nejakú výrobné chyby. môže niekto prosím, pomôžte mi na rovnakom !!!!!!!!!!!!!!!! ide o Nikole http://www.a-flex.com . arrow:

Po zakúpení položky, z webu, vaše sú jeho zákazníkmi a predajca by vám mal poskytnúť podporu pre vaše problémy so zariadením. Môžete získať lepšie riešenie od predajcu sám. Alebo zverejniť tu zavedenie položky spolu s jeho problémom v detaile. Veľa šťastia.

Chcú, aby PCB? Môžeme pre vás PCB do 4 týždňov po zodpovedajúcej kresba je potvrdená. to len potrebuje CAD $ 80 -100 pre veľkosti dlane vlastné PCB, vrátane prepravy a soft-nákladoch na nástroje. Naši odborníci majú 50 - 10 rokov skúseností v tejto oblasti, budú spolupracovať s Vami úzko dať správne riešenie od návrhu výrobku až po výrobu. : Lol: Môžete nás kontaktovať cez tento e-mailovú schránku: pcb4u@pikha.com . Pikha a Phoenix

V závislosti až výrobe sa podieľali dve stupnice, je užitočné vytvoriť Giga-testovacie nástroje, ktoré napomáhajú nájsť výrobné problémy (bez napätia skúšok), alebo aj ďalšie montáži chyby (energyzed testy), na doske. Avšak, rovnako ako v pranam uviedla, väčšina výrobcov poskytuje záruku. + + + ----------------------------------------------- ---- Ospravedlňujeme sa! Nechcel som si všimol, som odpovedal chlapík, ktorý otvoril veľmi staré miesto. : Sad:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back